Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями ТТ задавався питанням - Чому люди скандально відомого заступника міського голови Тернополя не прибирають місто від снігу?

Наші колеги з Новини Тернопільщини також дослідили цю наболілу для тернополян тему.

 

Вже декілька років підряд комунальники Тернополя переконують, що готові до зимових снігопадів, а при настанні зими, знову та знову не встигають дати собі раду - люди нарікають на поганий стан доріг та внутрішньоквартальних проїздів.


Цю інформацію наші журналісти зібрали від друзів, які користувалися послугами таксі в останні 2 святкові дні.


Як кажуть водії, жодного грейдера, який би очищав дорогу від снігу не бачили. Лише декілька спеціальних машин справно розсипали пісок, якого виявилося вдосталь - зекономили в грудні минулого року.


Всю цю кашу зі снігу та піску ніхто навіть не збирається розчищати, внаслідок чого аварійність на дорогах не лише не зменшилася, а навіть зрозла. І знову найбільше від снігу потерпають внутрішньоквартальні проїзди, з якими ні двірники, ні розрекламована влітку китайська мала техніка також не справляється.


Нагадаємо, що дороги міста має прибирати фірма з луцьким корінням, яку повязують з заступником міського голови В.Стемковським, який до Тернополя також прибув з Луцька. Для того, щоб луцькі зайшли на ринок послуг з прибирання, міська влада навіть довела до банкрутства комунальне підприємство "МШЕД".


Звісно, кромунальних знайдуть собі чергове оправдання - свята, новітня тільки їм зрозуміла технологія, надзвичайна ситуація, зрештою - сніг в січні також зійде за "відмазку"...


От тільки люди більше хочуть бачити чисті вулиці та тротуари, а не чергові запевнення чиновників, що в них все під контролем.

А це фото варте більше тисячі слів! (Фото із соціальної мережі)

 

тернопіль, сніг, завали, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.