Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Довгобуд, у який перетворився ремонт перинатального центру матері і дитини в Тернополі не завершився у 2015 році. Не зважаючи на гучні обіцянки голови ОДА Степана Барни приміщення досі не готове до прийому пацієнтів.

У жовтні минулого року очільник області відвідав медичний заклад і роздав купу солодких обіцянок. Пан Барна підтвердив, що “до кінця 2015 року здадуть у експлуатацію та введуть у дію пологове відділення обласного перинатального центру у Тернополі, який будується у рамках Національного проекту “Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства” та який планувалося завершити ще у грудні 2012 року.

– По-перше, об’єкт буде зданий в задекларовані терміни та буде введений вчасно. Завершити реконструкцію пологового відділення Тернопільського обласного перинатального центру “Мати і дитина” планується до кінця цього року. По-друге, у зв’язку з прийняттям деяких процедурних моментів та їх організацією, початок робіт дещо зятягнувся, але тим не менше виконання поставлених завдань тепер знаходитимуться під постійним контролем. Ми не мали йти шляхом порушень чинного законодавства. Суспільний обов’язок – з’ясувати та зафіксувати обставини, які склалися напередодні та в зв’язку з якими призупинено реконструкцію даного медзакладу. Це по-третє.

Про те, що “глибше дану ситуацію коментуватимуть правоохоронні органи” зазначив Степан Барна та запевнив що “про це повідомиться обов’язково”, нагадує За Збручем.

За його словами, “вже є п’ять кримінальних справ”:

– З’ясувалося дуже багато порушень, зафіксовано втрати майна на приблизно 2 з половиною мільйони гривень. Ведуться слідчі дії. Не розголошуватиму факти слідства, але додам, що до відповідальності будуть притягнуті і ті, які працювали в адміністрації і забезпечували питання технічного нагляду – пафосно заявив у коментарі голова ОДА.

Але й досі нічого не чути про результати розслідування аж 5 кримальних справ. Чиновники з команди Хоптяна, які затіяли неподобство спокійно розгулюють Тернополем, насміхаючись з “нової влади”.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.