Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вже два дні як в багатьох містах України, в тому числі й у Тернополі,  громадські активісти проводять у Тернополі акцію блокади складів російської компанії «Мегаполіс» – монополіста тютюнового оптового ринку України та спонсора виробництва зброї для російського агресора.

Більшість ЗМІ інформаційно підтримують цю акціюю. Але є й такі, які вже сьогодні поспішили стати на своєрідний захист зазначеної компанії і швиденько розповсюдили прес-реліз фірми, в якому вони «відхрещуються» від російських власників.

 Зокрема, в Тернополі така заява скандальної компанії розміщена на сайті «20 хвилин» газети «РІА». Як відомо, керівником цього ЗМІ у Тернополі є депутат міської ради Тернополя від «Самопомочі» Юрій Штопко, а провідним журналістом цих видань ще один депутат міської ради від «Самопомочі» Андрій Шкула.

А от , власне, і сам прес-реліз з погрозами на адресу пікетуючих.

"Серед власників Торгової компанії «Мегаполіс-Україна» російських громадян і компаній немає. Про це компанія заявила у своїй офіційній позиції щодо регіональних структурних підрозділів торгової компанії «Мегаполіс-Україна» у Києві, Львові, Луцьку, Рівному, Ковелі та Тернополі.

«Інформація про те, що Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» є філіалом російської групи компаній «Мегаполіс» та входить до групи компаній «Меркурій», не відповідає дійсності. Власниками ТОВ «Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» є фізичні особи-громадяни України, Ірландії та Великої Британії. Отже, серед прямих або опосередкованих власників Торгової компанії «Мегаполіс-Україна» немає ані російських компаній, ані громадян Росії, в тому числі Ігоря Кесаєва» ― говориться у повідомленні.  

Звинувачення у підтримці компанією «Мегаполіс-Україна» російсько-терористичних формувань на Сході України є повністю безпідставними, повідомляють у компанії. В період з червня по серпень 2014 року включно компанією проводилась системна робота, направлена на переїзд та працевлаштування працівників Донецького регіону в інші регіони України з метою утримання співробітників та надання допомоги в період проведення АТО. За цей період переведено 94 працівника, які переїхали в 63 орендовані компанією квартири, переважно більша частина працівників здійснили переїзд з родинами. Окрім того, 28 співробітників компанії наразі виконують свій військовий обов’язок у зоні АТО. Компанія зберігає за ними їх робочі місця, і надає їм фінансову підтримку. Усього ж з 2014 року було мобілізовано 44 працівників ТК «Мегаполіс-Україна».

ТК «Мегаполіс-України» є одним із лідерів сплати акцизного податку до місцевих бюджетів, тому один день простою регіональних структурних підрозділів, які були заблоковані (Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Ковель, Тернопіль) призводить до значних бюджетних втрат цих міст. У 2014 році ТОВ «Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» перерахувала до бюджетів різних рівнів 830 млн. грн., а за перше півріччя 2015 року – 650 млн. грн.

У випадку продовження незаконного блокування діяльності структурних підрозділів компанія обіцяє звернутися до правоохоронних органів, а також до суду для відшкодування завданих їй збитків".

   мегаполіс, заяви, фото, тернопільський тиждень   

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.