Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У тернопільські дитсадки протягом грудня не завозили більшість необхідних продуктів харчування.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив депутат міськради Петро Ландяк.

“Позавчора отримав інформацію про те , що протягом грудня місяця в дитячі садочки міста Тернополя ЖОДНОГО РАЗУ не завозили молоко, масло, кисломолочний сир, фрукти, овочі!!! М’ясо, по одних інформаціях, також не завозили, по інших – завозили лише в першій декаді грудня. Хліб завозили по накладних, де було вказано його безоплатну поставку, а в січні цього року повинні недодати ту кількість хліба , який “подарували” в грудні, а фактично мають виписати весь !!! Цю інформацію я два дні тому передав начальнику управління освіти міста, а сьогодні міському голові.
Зазначаю, що вартість продуктів одноденного харчування дитини в садочку коштує 15 грн. З цієї суми батьки справно оплачують 9 грн. з розрахунку на день , а з бюджету доплачують 6 грн. Чому ж тоді діти лишаються голодними??? Завідуючі садочками ще скаржаться на якість продуктів харчування,які їм поставляють, однак заявити їм про це офіційно – це великий ризик втратити роботу!!! Протягом трьох останніх років звільнили 4-и чи 5- ть завідуючих садочками по видуманих керівництвом причинах. Окремі з них захищали свою честь і гідність у судах. Головне для них , що це було позитивно, однак працювати в умовах пресингу вони не наважились, і це зрозуміло.
Ось така історія, і я тому не сумніваюсь у правдивості того , що стосується якості продуктів харчування ! Побачимо, яка буде реакція мера на моє повідомлення. Хоча довести подану мною інформацію, особливо, що стосується перебоїв у постачанні, дуже просто, адже підробити документи про поступлення неможливо – головне бажання влади!!!”,- повідомляє Петро Ландяк

Тернопільська міськ рада оперативно відреагувала на такі популістичні заяви пана Ланядяка.

Дитячі садки Тернополя забезпечені усіма необхідними продуктами

У дошкільних навчальних закладах міста поставляються усі необхідні продукти, а вихованці забезпечені повноцінним харчуванням. Відтак, слова одного із депутатів міської ради про те, що у дитсадки Тернополя у грудні не завозили продукти, не відповідають дійсності.

Управління освіти та науки міської ради інформує, що протягом грудня у дитячі садки міста здійснювалися поставки м'ясо-молочних продуктів, круп, борошна, овочів та фруктів, хліба у достатній кількості, з яких для дітей було приготовлене повноцінне харчування.

Серед інших продуктів, протягом грудня у дитячі садки Тернополя було поставлено:

1.                              м'ясо - 10028, 6 кг

2.                              риба - 3777 кг

3.                              масло - 908,7 кг

4.                              молоко - 6104,6 кг

5.                              сметана - 972 кг

6.                              сир - 361 кг

7.                              яйця - 60830 шт.

8.                              крупи - 5 695 кг

9.                              борошно - 2 650 кг

10.                         хліб - 13038 кг

11.                         цукор - 6 200 кг та ін.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.