Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За одержання хабарів Ігор Зварич був засуджений до десяти років позбавлення волі з позбавленням права працювати суддею.

Президент Порошенко 23 грудня підписав закон "Про удосконалення порядку зарахування судом попереднього ув'язнення в строк покарання", відповідно до якого суди зобов'язані враховувати засудженим кожен день проведений в слідчих ізоляторах, як два дня відбуття покарання. Про це повідомляють Варіанти із посиланням на джерела в Державній пенітенціарній службі України, передають Патріоти України.

1 липня 2015 року Постановою начальника Менської ВК-91 Ігорю Зваричу надано дозвіл на проживання разом з членами його сім'ї в смт. Макошине, де розташована колонія. 12 січня він вийшов на свободу і повернувся до Львова.

У вересні 2011 року екс-голову Львівського апеляційного суду Ігоря Зварича за одержання хабарів та інші злочини засудили до десять років позбавлення волі з позбавленням права займати посади судді та посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій у державних установах строком на три роки з конфіскацією майна.

Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти Зварича за звинуваченням у хабарництві в грудні 2008 року. У ході обшуків у кабінетах і квартирах судді та його шести колег правоохоронці виявили та вилучили $ 1 млн і 2 млн грн. Зварич заявив, що збирався передати гроші, знайдені в його кабінеті, церкві, щоб допомогти малозабезпеченим, а гроші, знайдені в кабінетах його колег, за словами Зварича, нібито призначалися на ремонт приміщення суду, де він працював.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.