Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова Тернопільської ОДА серед найдовіреніших в команді Президента*

Після підсумкової прес-конференції Президента України, експерти та
аналітики почали обговорювати можливі зміни серед голів ОДА.

Про це пишуть «Вісті»

Якщо йдеться про голову Тернопільської ОДА Степана Барну, то його зарахували до президентських улюбленців та прогнозуть тривале перебування на посаді.

«Тим самим президент показав, на кого потрібно орієнтуватися: ці люди залишаються в команді і зберігають вплив», — пояснив політолог Кость Бондаренко.

Степана Барну продовжуть позиціонувати, як людину Президента з відповідними економічними наслідками для регіону. Наприклад, за 2014 рік на обєкти фонду регіонального розвитку було передбачено 14 мільонів, з яких половину повернули назад до бюджету. У 2015 році сума становила 98 мільйонів, за яку добудовано майже 40 обєктів, більшість з яких здали в експлуатацію у 2015 році.

Для місцевих еліт позиція Президента щодо Барни є чітким сигналом, хто формує настрої в регіоні та від кого залежить контакт на рівні Києва.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.