Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

104-річницю від дня народження одного з ідеологів та провідників українського націоналізму Ярослава Стецька відзначили у селі Великий Глибочок Тернопільського району. Участь в зібранні громади взяли голова Тернопільської райдержадміністрації Олександр Похилий та народний депутат України від Партії «Солідарність - «Блок Петра Порошенка» Тарас Юрик.

Як зазначив очільник району, Ярослав Стецько є  тією постаттю, яка ще довго служитиме зразком патріотизму та відданості українській державі.

«Наш моральний обов’язок – завжди пам’ятати та вшановувати своїх героїв, людей, які присвятили  життя Україні. Ярослав Стецько був одним із таких. Свого часу він казав: «Ідеї волі сильніші за атомову зброю!» і був цілком правий. Сьогодні наші захисники вкотре підтверджують слова Стецька. Тому я щиро вірю, що через багато років майбутні покоління також не забудуть про молодих хлопців, які загинули в зоні проведення АТО, захищаючи своє право бути вільними», - зазначив Тарас Юрик.

Опісля відбувся молебень та урочисте покладання квітів до пам’ятника Ярославу Стецьку. 

Довідково: Ярослав Стецько (1912—1986) — український політичний діяч, один із керівників Організації українських націоналістів. З 1941 р. – перший заступник провідника ОУН-Б С. Бандери. У 1942—1944 рр. перебував у німецькому концтаборі. Після звільнення керував антибільшовицьким блоком народів, був головою Проводу ОУН-Б.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.