Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат України Олег Барна  закликає українців підтримувати захисників АТО. Добрим словом, матеріальною допомогою, лікуванням чи працевлаштуванням… хто чим може.

Нагадаємо, Олег Степанович не з чужих слів знає про службу на Сході України, адже був добровольцем ЗСУ, командиром міномету 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади. Не забуває про бойових побратимів і постійно сприяє в допомозі.

Напередодні Щедрого вечора нардеп відвідав свого побратима Юрія Ляшенка (позивний Лях) у Київському центральному військовому госпіталі.Боєць родом з Черкащини (с.Моринці, батьківщина Т.Г.Шевченка).

«Разом були з ним у Ужгороді. Потімв АТО у Біловодську, Станиці Луганській та Дебальцево. Під час виходу із Дебальцевського оточення його поранило, втратив праву ногу.Зараз  госпіталі вчиться ходити на протезі.Тішить, що йдалі залишаєтьсяжиттєрадісним оптимістом. Поговорили, згадали бойові дні. Шкода, що немає фото, так як мій телефон простий, бойовий без «наворотів». А на цьому фото із Дебальцево (грудень 2014р.) мій мінометний розрахунок. Я в центрі верхнього ряду, а Юра крайній справа у верхньому раді (як завжди усміхнений). Щасти друже! Бережи Боже всіх наших войнів-захисників! Слава Україні!» - розповідає Олег Барна.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.