Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Україні запахло виборами.

Про це вже відверто пишуть народні депутати з пропрезидентської партії, а обранці від "Народного фронту" Премєра А.Яценюка, які разом з нардепами від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" творять кістяк коаліції, навіть почали проявляти політичну активність.

Ми ж спробуємо спрогнозувати, хто з тернопільських політиків може стати кандидатом в народні депутати по місту Тернополю, якщо вибори дійсно будуть найближчим часом, пишуть Новини Тернопільщини
Роман Заставний
Про нього ми вже згадували, як про людину, яка активно розставляє фігури, щоб виграти майбутні парламентські вибори. Нам нашу думку, він має чи не найбільше шансів знову отримати заповітний мандат. Скандал в свободівському середовищі тільки підсилює щанси Заставного стати єдиним кандидатом, перемога якого стане виключно технічною справою. Лобіювання інтересів міста зараз - запорука підтримки місцевою владою потім. І це "потім" має чіткі обриси - осінь 2016 року - про таку дату говорять, коли йдеться про позачергові вибори. 
Газета про роботу народного депутата Романа Заставного також заполонила поштові скриньки тернополян, що теж може вказувати на наближення виборів. Він має чи не найбільше шансів виграти, адже тісна співпраця з мером міста Надалом та чималі гроші зроблять свою справу серед невибагливого тернопільського виборця.
Володимир Стаюра
Свободівець, який заради політичної карєри і на барикади кидався, і в батальйоні "Січ" служив і навіть до міської ради йшов першим номером, щоб тільки гарантовано стати депутатом, має всі амбіції стати висуванцем від партії Тягнибока до Парламенту в обласному центрі. Він навіть може стати єдиним кандидатом від ВО "Свобода" та БПП "Солідарність", враховуючи тісну співпрацю цих політичних сил в міській раді Тернополя. Для цього секретарю міської ради Шумаді варто вийти з-під опіки Заставного та переконати свого кума Барну підтримати Стаюру. Чи буде свободівець повністю незалежним? Швидше - ні. Як і зараз він орієнтуватиметься на С.Надала, самостійність якого починає відверто дратувати лідера партії О.Тягнибока. Тому в позакулісній боротьбі Стаюрі буде важко переконати партійне керівництво в тому, що саме він дозрів до великої політики.
Тарас Пастух
Діючий народний депутат, який за півтора роки нічого конкретного не запропонував своїм виборцям, що би змінило їхнє життя. Політично Пастух програв вже тоді, коли наважився балотуватися на посаду міського голови. Невдало розрахувавши власні сили, він і сам програв і імідж партії "Самопоміч" серйозно підпсував. Розглядати його як серйозного конкурента не варто, навіть якщо "Самопоміч" стартуватиме на виборах з опозиції.

Далі буде...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.