Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТТ не раз писав про захланість  общини «Народного контролю». Зокрема в статті Бліхар піариться на дітях і при цьому прихистив гвалтівника дітей

Піаритися вони вміють. Але вміють і хабарі брати. Адже вчора стало відомо, що один з депутатів міської ради від цієї партії таки таки попався  саме на хабарі. Про це ми ще детально напишемо. А наразі:

Офіційно від прокуратури: "На Тернопільщині викрито викладача вищого навчального закладу під час одержання 1 000 дол. США хабара"

Прокуратура Тернопільської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно викладача одного з Тернопільських державних вищих навчальних закладів, який одночасно є депутатом Тернопільської міської ради за фактом вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди).

   Встановлено, що доцент вузу одержав від жительки міста Тернополя 1 тис. дол. США неправомірної вигоди за позитивне вирішення питання щодо працевлаштування її на посаду лікаря в одному з медичних закладів. 
   01 лютого 2016 року викладача викрито працівниками прокуратури Тернопільської області спільно зі співробітниками Головного управління Національної поліції України в області.
   На даний час виконуються слідчі дії з метою повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин кримінального провадження.
   Вирішується питання щодо повідомлення освітянину підозри у вчиненні зазначеного злочину, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

А тепер заява НК:

 Заява Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадський рух «Народний контроль»

У зв’язку із поширеною у інтернет мережах інформацією щодо інциденту за участі депутата міської ради від політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Романа Ляховича інформуємо:

- У разі підтвердження від правоохоронних органів інформації про отримання хабара Р.Ляховичем - ми запропонуємо йому скласти повноваження депутата Тернопільської міської ради добровільно,

-  У разі відмови - звернемося до Тернопільської міської виборчої комісії із клопотанням щодо припинення його повноважень депутата.

Ми переконані, хабарники мають відповідати за свої дії перед законом та перед суспільством. Запевняємо, що ми не покриватимемо корупціонерів, до якої політичної сили б вони не належали.

На жаль, висуваючи кандидатів до органів влади - ми не можемо заглянути в душу кожному. Р. Ляхович півроку тому показав себе як активна і принципова людина, але вочевидь не всі готові працювати чесно і прозоро.»

Коментарі  

 
+2 #2 Ромко Шмайсер 02.02.2016 16:31
У добродомовців - нар.конів. є ще один потенційний кандидат-берун. Це "всесвітньо" відомий нардеп обласного розливу Любчик Синоверський, екс-головний лікар Заліщиків, а нині - медкнязь у Більче-Золотівській лічниці. Ромко Ляхович проти "пана" Любомира - дохла воша... А Синоверський - от де розмах і природна захланність.Про його "апетити" ще недавно легенди складали в області та поза її межами. Синулю Ромчика взяли на хабарі у "фініку", то папа відмазав начисто, не прикурдяєшся. А потім подався папа в депутати до харошего парня з Лємберга Дмитра Добродомова,яки й жорстко боровся з бандюками Галичини на ZIK-TV і КРУТО обіс..рався, коли набирав команду "однодумців" на Тернопільщині. Як кажуть- ПОВНИЙ ЗВІЗДЄЦ...чекаємо,хто попадеться наступний...
Цитувати
 
 
+1 #1 Чортківчанка 02.02.2016 10:06
А у Чорткові у відділі РДА , який Очолює теж за дивним збігом депутат від Народного контролю впродовж 2015 року, відповідно до затверджених кошторисних призначень, на проведення робіт із капітальних ремонтів покрівель дахів шкіл в селах Джурин та Ягільниця держава виділила 850 000 гривень.

Проте посадові особи відділу освіти Чортківської районної державної адміністрації, вступивши у злочинну змову із підрядною організацією, склали та підписали фіктивні акти виконаних робіт. http://business-companion.te.ua/news_all_loc.php?id=1199
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.