Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під час приїзду в Тернопіль 6 лютого 2016 року, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вкотре продемонстрував авторитарність управління в партії.

Про те, що свободівцям, які не захотіли бути маріонетками та мовчки голосувати за "потрібні" питання, дали догану, відомо вже всім.

Але існує і інше рішення.

Зокрема, депутата міської ради Володимира Стаюру обрали керівником міського партійного осередку свободівців. Про це теж встиг похвалитися Олег Тягнибок, забувши написати, що саме він двічі проштовхував це питання, приїжджаючи в Тернопіль на прохання керівництва міста.

От тільки Стаюра виявився... безпартійним!

Саме так подає офіційний сайт міської ради (
http://rada.te.ua/deputatskiy-korpus/42163.html). Зрозуміло, що батальйон "Січ", який майже на 100% складається з побратимів, вимагає, щоб його учасники були безпартійними.

Але вже 3 місяці Стаюра депутат міської ради, але відновлювати партійність у ВО "Свобода" чомусь не поспішає...

 

Але Стаюра і не може бути членом партії, бо ст. 17 Закону України "Про Збройні Сили України" чітко говорить, що "Військовослужбовці зупиняють членство у політичних партіях та професійних спілках на період військової служби". Тому Стаюрі треба обирати, або він Голова Тернопільської Свободи, або від заступник командира роти "Карпатська Січ" 93-ї бригади ЗСУ. Цікаво що у Військовій прокуратурі скажуть на такий реверанс Стаюри?

  стаюра, фото, карпатська січ, тернопільський тиждень  

 

фото 1

 

стаюра, карпатська січ, фото, тернопільський тиждень

фото 2

 

Коментарі  

 
+3 #3 до думаю головою 14.03.2016 19:08
Ти не головою а зедницею думаєш!!!
То краще голосуй за Яценюка і Порошенка, і решту тих олігархів і бандоту яка прийшля завдяки таким як ти, що за гроші, або ж просто несвідомо розносить слухи і брехню.
І через тебе в тому числі до влади дорвались пройдисвіти ще бульші ніж ті свободівці. Газ в 8 раз, світло в 2 рази, зарплата в мене як у вчителя з урахуванням курсу доллара в 5 раз впала і зараз на рівні країн Африки, зз-за Януковича виходить краще було. В нас в місті при свободівцях більше порядку ніж у цілій державі при цих реформаторах і люстратор аля Порошенко, Яценюк, Ляшко, БЮТ, і інші
Цитувати
 
 
+1 #2 До думаю головою 14.03.2016 19:00
Сам ти брехло! Вони по суті були рушієм революції, і в небесній сотні там найбільше Свободівців. А ти як сидів під спідницею в жінки так і сидітемеш далі, і критикуватимеш з під неї. Стосовно грошей майдану то треба запитати усі політ сили і громадські організації, бо вони спільно їх збирали, і відповідальніст ь спільна.
А ти собі вибрав Порошенка із трьома жидками Яценюком і Гройсманом, Турчиновим от і живи з ним, сокоро долар буде по 50, за газ і світло у 8 раз більше платитимеш, і через таких недоумків як ти і решту людей яких ти баламутиш будуть в цьому гавні жити.
Цитувати
 
 
-6 #1 думаю головою, ане.. 13.02.2016 16:25
партія брехунів, політичних пройдисвітів і шахраїв, які збагатились на крові Небесної Сотні (згадайте но люди добрі де поділись гроші, зібрані під час Майдану в Тернополі??? а бідні пенсіонери останні гроші несли...)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.