Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями ТТ писав, що Представник "Самопомочі" та мільйонер відкрили фірму-пародію? (фото)

 Нагадаємо, у четвер, 11 лютого, тернополяни стали свідками бурлескного шоу під назвою відкриття тернопільського офісу індійської UB-Groupe. Найбільш наївні представники місцевих медіа нарекли новий офіс представництвом всесвітньовідомої UnitedBreweriesGroup– одного з найбільших у світі виробників та продавців алкоголю, власником якого є індуський мільярдер VijayMallya.

Шоу відбулося у кращих традиціях “гарлемського” гламуру. Новоспечений господар тернопільського UB Тофікуддін Овайсі прибув на фешенебельному Хаммері і розповів про фантастичні наміри побудувати на Тернопільщині 5 заводів з виробництва алкоголю.

Однак спостережливі користувачі соціальних медіа помітили, що тернопільська фірма має:
– іншу назву – Universal Breweries Groupe (Юніверсал Бреверіс Групе);
– інший логотип (вочевидь, спроба сплагіатити виявилась невдалою).

Згодом з’ясувалося, що шикарний позашляховик Hummer з номерним знаком BK 0080 BP, який бачили на презентації, пропонується в оренду за $80 за годину весільною агенцією з прокату автомобілів Іквапрокат, що знаходиться у сусідній області.

Тож цілком логічно, що в учасників презентації могло виникнути запитання – ким насправді особа з прізвищем Тофікуддін Овайсі. За даними Google на території України цей чоловік разом з мешканкою села Шульганівка Чортківського району є засновником ще одного підприємства – “Ворлдфудтрейд”. Цікаво, у Російській Федерації особа на це прізвище зареєстрована як індивідуальний підприємець та засновник ООО “ТБТ” з статутним фондом 150 тисяч рублів (по теперішнім цінам близько $2000). Вид діяльності -дослідження кон’юнктури ринку.

Також дані про Овайсі Тофікуддін є на сайті корпорації Worldfoodtrade LLC. Але там йдеться про Shahibzada Ovaysi, який є гендиректором корпорації. Ця структура займається експортом продукції з Індії, а також дистрибуцією різних торгових марок. Якщо взяти до уваги, що тернопільський Тофікуддін Овайсі є засновником українського ТОВ “ВорлдФудТрейд”, то правдоподібно, що він може бути родичем Shahibzada Ovaysi. Щоправда, зрозуміло, що масштаби ВорлдФудТрейду не співмірні з світовим гігантом алкогольних продажів United Breweries.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.