Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Всім відомо, що більшість народних депутатів так люблять самих себе, що не шкодують грошей на власний піар. Навіть найменшу свою роботу (до речі, за яку вони отримують немалі гроші та квартири у Києві) обранці хочуть показати як значне досягнення українського парламентаризму.

Але, як для написання законів депутати наймають юристів, так для написання статей наймають журналістів або просто тих, хто вміє добре "присідати на вуха".

Конфуз трапився з народним депутатом Миколою Люшняком, де новину про якесь його чергове досягення опублікувало декілька тернопільських сайтів.

Чи то текст писали з новини про іншого нардепа Головка (в тексті він фігурує під псевдонімом "Головок"), чи людина, яка пише Головку, вирішила підзаробити на ще і на Люшняку, але між рядками таки закралася помилка (див. прінт-скріни)

 

.микола люшняк, фото, тернопільський тиждень



Звісно, її можна вважати механічною і швидше, так воно і є. От тільки чи не соромно самому нардепу Люшняку за свою команду "проффесіаналів"?

 

 

микола люшняк, фото, тернопільський тиждень

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.