Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про так звану будівельну фірму «Набережний квартал» вже писано-переписано. Останнім часом в Тернополі зявилися рекламні сіті-лайти та біл-борди цієї контори, на яких декларується, що вони «не будують в паркових зонах».

Але при цьому будують на сміттєзвалищах. Але про це власники сумнівної компанії мовчать.

Тривалий час тернополянам розповідають про порушення, з якими зводять дешеве житло «Набережного кварталу». Тепер же самі тернополяни, які проживають поблизу місця будівництва, зауважують усе нові й нові «цікавинки».

На території цукрового заводу горе-будівельники планують звести ще один об’єкт. Відколи завод перестав працювати, тут утворилося чимале сміттєзвалище. На закинутій території охоче таборувалися цигани, територію облюбували бомжі, наркомани. Однак недовго звалищу довелося чекати. Торік восени «Набережний квартал» узявся хазяйнувати на цій землі. 

Замість вивезти сміття, зачистити ділянку і довести її до належного охайного вигляду, працівники фірми бульдозерами зрівняли колишні бункери і відстійники заводу, перемішали все це зі сміттям, викорчуваними пнями дерев і рештою непотребу. Про це пишуть тернополяни у соцмережах і навіть публікують світлини з «місця подій».

За давньою українською традицією, колись на місці будівництва хати люди сіяли пшеницю. Рясні і чисті сходи свідчили, що місце – чисте і тут можна спокійно будувати. Який же фундамент заклали в споруді від «Набережного кварталу»? Сміття, коріння, різноманітні відходи і нечистоти? Як довго витримає житловий будинок із таким «благодатним» фундаментом?

І це «свіжий сюрприз» для пайовиків. Неодноразово в тернопільських ЗМІ писали про те, якими «зручностями» нашпиговані інші об’єкти «Набережного кварталу». Так, на вулиці Степана Будного звели житловий будинок по сусідству з Тернопільським хлібозаводом. Постійний шум і високі децибели не гарантують спокійного проживання в будинку. Мало того, споруду звели на місці стоянки фур. А це вихлопні гази, постійний шум і гуркіт. 

Земельні ділянки фірма захоплює, тож продати чи зробити інші дії з квартирою неможливо. Щоправда, потім змушує дольовиків вистоювати на акціях протесту під стінами то міської ради Тернополя то «білого дому», лиш би вибити хоч якийсь дозвіл і узаконити будівництво. Частина кімнат на Будного взагалі виявилася гуртожитського типу, частина – з північного боку, будинок без нормального водопостачання та водовідведення, опалення. Порушення усіх можливих і неможливих будівельних норм доповнило й те, що будинок ймовірно звели на місці колишнього місця масового рострілу євреїв у 1941-1942 рр. 

Нині ж новий об’єкт «Набережного кварталу» на цукровому замість людських кісток збудують на шприцах, пластику, хімікатах і решті «розмаїття» сміттєзвалища. Які ще «фундаменти» чекають своєї черги?

   набережний квартал, фірма, фото, скандали, тернопільський тиждень   

набережний квартал, фірма, фото, скандали, тернопільський тиждень

набережний квартал, фірма, фото, скандали, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.