Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нова свободівська влада в обласному центрі "полюбила" відкривати аптеки, магазини, їдальні, а тепер й перукарні. Повертаємося в совдепівщину???

За квартиру платимо більше, за вивезення сміття також, проїзд у транспорті зріс, а в тролейбусах незабаром ще підніметься, кабельне зростає, ЖЕКи працюють собі у збиток, як стверджують чиновники мерії, а тому й  піднімаються тарифи на послуги (хоча до цього Президент чи Кабмін має таке ж відношення, як мер Тернополя Надал до тенісиста Надаля), ціна за воду (брудну й фактично не придатну до споживання, принаймні так кажуть пересічні мешканці, хоча керівництво КП «Тернопільводоканал» твердить зовсім протилежне) також не стоїть на місці. Та все це, так, неважливо. Зате тепер кілька людей, пільговиків чи пенсіонерів, матимуть змогу постригтися безкоштовно. Щоправда, не коли захочуть, а тільки протягом 3 годин в будні дні. Але і це «покращення життя народу», в даному випадку від свободівської влади і конкретно в місті Тернополі, не факт що буде довготривалим. Такий висновок можна зробити з чергового «звітування» нововведень на сайті міськради. Це, звісно, не радянська газета «Правда», хоча стиль замітки витриманий в стилі цього рупора колишніх комуністів.

«Скористатися безкоштовними послугами перукарів зможуть соціально незахищені тернополяни. Перукарню для них відкрили 3 жовтня у приміщенні управління соціальної політики міськради (вул. Лисенка, 8).

На сьогоднішній день у соціальній перукарні працює два перукарі-волонтери. Уже в перший день до них вишикувалася черга з відвідувачів. Урочисто відкрили перукарню заступник міського голови Леонід Бицюра та начальник управління соціальної політики міської ради Марія Чашка.

«Люди з особливими потребами – вразливі люди, які потребують уваги і опіки влади та громади. Сьогодні ми відкриваємо соціальну перукарню для них. Поки що майстри працюють тут на громадських засадах. Однак з січня вони будуть оформлені на роботу. Їхніми послугами зможуть скористатися всі соціально незахищені верстви Тернополя. Ми намагатимемося і надалі робити все можливе, щоб життя людей з особливими потребами в місті було щасливішим і комфортнішим», - сказав заступник міського голови Леонід Бицюра.

Привітали представники міської ради присутніх і з Днем людей похилого віку, для яких в управлінні соціальної політики підготували концертну програму і обід у благодійній їдальні.

«Благодійна їдальня діє у двох напрямках – потребуючі приходять в їдальню на гарячі обіди або отримують ці обіди вдома. Така послуга існує для людей, які не можуть самостійно прийти до нас, - зазначила начальник управління соціальної політики Марія Чашка. - Послугами перукарів також можна буде скористатися за місцем проживання, оскільки ми маємо укладені угоди з перукарнями, де їхні спеціалісти обслуговуватимуть людей з особливими потребами».

Працює соціальна перукарня з 12-ї до 15-ї по буднях. За словами Марії Чашки, години прийому коригуватимуть в залежності від потреби. У перспективі - розширення мережі соціальних перукарень у місті.»

Ура, тернополяни, влада про нас дбає. А те що квартплата зросла майже на 40 відстоків, то , звичайно, не провина чи недопрацювання місцевої влади, то всьо Київ...

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #8 лікар 18.10.2011 07:56
на кожну послугу є свій попит. люди, дякуючи Янеку, потребують здешевлення життя вже сьогодні.
Цитувати
 
 
+6 #7 Аль-кайда 06.10.2011 07:35
Мені здається, що в міську раду прийшли люди, що систематично їздять в гості до пана Шкробота 11-тим маршрутом.
Тарифи ростуть, дахи течуть, каналізація забита,
а вони "натягнули" якогось перукаря, ЩОБ СТРИГ ЗАДУРНО і розказують про те, які вони хороші...
брєд...
Цитувати
 
 
+6 #6 Умка 05.10.2011 23:01
Валя, та не дай Бог дожити до старості такої, коли подобіє свободи і Надала буде мені дарувати можливість стригтися безкоштовно, споідіваюся, такими як ці політики тоді й не смердітиме
Цитувати
 
 
-3 #5 Валя 05.10.2011 22:55
а що тут поганого? Не дай Бог, що ви нищенсько зустрічали свою старість і не мали де постригтися!
Цитувати
 
 
+6 #4 Оксана 05.10.2011 06:40
є люди, які цього потребують. влада іде їм назустріч. що тут поганого? чи ми тик всі говоримо, бо це нас не стосується?
Цитувати
 
 
+10 #3 То є так 04.10.2011 00:23
агітбригада примітивна свободівська "працює"...
Цитувати
 
 
+10 #2 То є так 04.10.2011 00:19
я офігів, неповірив, спеціально глянув сайт міськради і вконався - "Ми намагатимемося і надалі робити все можливе, щоб життя людей з особливими потребами в місті було щасливішим і комфортнішим», - сказав заступник міського голови Леонід Бицюра",
я в шоці, от для чого прийшли свободівці, тепер я поділяю сарказм тих, хто криткує цю партію і надала іже з нею - тупішої та примітивнішої "верхушки" в нас ще не було, а уявіть що тягнипок став би замість яника влаадарем нас з вами????????
Цитувати
 
 
+9 #1 Вася 03.10.2011 23:34
А для нас, простих працюючих тернополян, пане мер що доброго зробите? ми ж й податки сплачуємо, і грошики залишаємо в братіславах-класіках-європах, нам життя полегшіть, просііііімо....
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.