Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тут використовують нові досягнення медицини, і не відмовляються від тих, які перевірені часом

За останні десятиліття медицина в усьому світі зробила чимало кроків уперед, і особливо це стосується вдосконалення хірургічних технік, а найбільше — мікрохірургічних та лазерних. Із розвитком технологій в медицині з’явилося чимало лікувальних закладів, діяльність яких і базується на використанні цих досягнень технічного прогресу. Хоча іноді й давні методики, наприклад, кріотерапію чи фонофорез, видають за найновітніші: недарма ж кажуть, що нове — це добре забуте старе.

Щодо Клініки мікрохірургії ока «Медікус», то ми і використовуємо нові досягнення медицини, і не відмовляємося від давніших, які пройшли перевірку часом, — і таким чином успішно лікуємо захворювання ока та його додатків і в дорослих, і в дітей.

Наголошу на тому, що, незважаючи на назву «клініка мікрохірургії ока», ми не лише «оперуємо очі», а й здійснюємо лікування практично всіх очних захворювань, бо дуже часто операція — це лише перший етап на шляху до повернення зору. Адже на стан ока впливають усі загальні захворювання організму, які впродовж життя розвинулися в людини. Тобто очі — це справді дзеркало, якщо й не душі — то тіла. І не можна вилікувати око, якщо не ліквідовані порушення в організмі. У нашій клініці є все необхідне для повноцінного оздоровлення, враховуючи й консультації спеціалістів терапевтичних напрямків, які працюють у підрозділі «Поліклініка «Медікус».

медікус, клініка, контакти, тернопільський тиждень  Зазначу, що ми не практикуємо модної останнім часом методики «операцій одного дня». І не тому що не маємо для цього змоги, а тому, що не вважаємо це доцільним. Будь-яка операція, навіть мікрохірургічна, для організму — стрес, спричинений порушенням його цілісності. Для повноцінного загоєння й одужання краще забезпечити оперованому органу, та й тілу загалом, спокій і медикаментозну підтримку, а не бігти займатися повсякденними справами, розраховуючи на природну здатність тканин до самовідновлення. Звичайно ж, загоєння відбудеться і саме, але ж ми прагнемо не просто зарощення післяопераційної рани, а й відновлення правильної будови та функції ока.Без сумніву, триваліше перебування в клініці здорожчує вартість лікування. Але часто для клініки це більш помітно, ніж для пацієнта — у нас вартість оплати хірургічного лікування не змінюється, якщо пацієнт потребує додаткового дня чи двох для післяопераційного лікування. Так само дуже часто, оперуючи одне око, друге око пацієнта ми лікуємо безкоштовно. Бо вважаємо, що не можна все зводити лише до економічної вигоди.

Працівники нашої клініки намагаються зробити все для того, щоб людина могла бачити навколишній світ, хоч іноді це зробити буває дуже нелегко. Варто розуміти, що це «нелегко» стосується обох сторін: і пацієнта, і лікаря. Пацієнтові складно, бо лікування потребує його терплячості, ретельності, зусиль і, нічого приховувати, — коштів. А лікареві — тому, що, оздоровлюючи хворого, він вкладає у нього свої знання, час і енергію, часто виснажуючись сам і недодаючи цього своїм рідним.

Тому ми завжди наголошуємо на тому, що у боротьбі з хворобою позитивного результату можна досягти тільки тоді, коли зусилля лікаря й пацієнта додаються. «У боротьбі за ваш зір є троє учасників — ви, ваша хвороба і лікар. Переможе той, на чиїй стороні будете боротися ви», — кажемо ми пацієнтам.

На жаль, до нас нерідко потрапляють люди, в яких хвороба вже спричинила надто багато незворотних змін, і не завжди у цьому є вина самих пацієнтів. Як не прикро, у сучасному медичному обслуговуванні (назву саме цим словом) є багато випадків недобросовісної конкуренції, коли замість того, щоб скерувати пацієнта у нашу клініку чи в інший заклад, який може справді допомогти хворому, йому кажуть: «Тут вам вже нічого не допоможе». Насправді у більшості випадків це означає лише те, що потрібних пацієнтові втручань не роблять у закладі, до якого він звернувся. Але чомусь такі спеціалісти вважають приниженням для себе скерувати людину до іншої медичної установи.

Ми не називаємо себе ні «єдиною клінікою», де вас вилікують від усього, бо багатопрофільність — типова характеристика всіх лікувальних закладів, більших, ніж «кабінет лікаря». Ні, не позиціонуємо себе як «єдиний центр», де вам відкоригують зір, бо кожна оптика, за визначенням, є центром корекції зору. Навіть не кажемо, що ми — «єдиний заклад в Україні, де успішно імплантують штучний клапан для лікування глаукоми», хоча якраз це твердження якраз правильне. «Ми працюємо для того, щоб повернути вам зір», — ось наше гасло, і колектив клініки докладає всіх зусиль саме для цього.

Тереза Хорош,
лікар-офтальмолог Клініки мікрохірургії ока «Медікус».

Попередній запис для огляду в Тернополі за телефонами  (0352)40-05-18 та (063)135-22-74 (клініка мікрохірургії ока «Медікус», вул. К.Острозького, 9, м. Тернопіль) та (0352)40-05-17 (поліклініка «Медікус», вул. Живова, 28, м. Тернопіль).

Також обстеження цього ж рівня можна отримати у клініці мікрохірургії ока «Медікус-Чернівці» (вул. Героїв Майдану  226, м. Чернівці). Попередній запис для огляду в Чернівцях за телефонами  (0372)90-98-09 (099)313-67-20

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.