Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Уже доволі тривалий час Інтернетом шириться інформація про майбутній приїзд до Тернополя голови Одеської ОДА, ініціатора «Антикорупційного форуму» Міхеїла Саакашвілі. Мета в колишнього грузинського президента – благородна: побороти корупцію також і в Україні. Адже в Грузії в часі його президентства викорінити це ганебне явище йому з молодими однодумцями з його ж команди вдалося майже цілковито.

Але чи зможе він в Україні, і зокрема на Тернопіллі, знайти чесних людей? Як бути з ресурсами? З тими, що людські. З тими, що безпосередньо на місцях. Не йдеться про економіста Сашу Боровика чи якогось знаного грузинського реформатора, котрий допомагає Міхеїлу Ніколозовичу у втіленні його задумів.

Мова йде про звичайного тернопільського чиновника, депутата, підприємця, які обов’язково припруться на запланований «Антикорупційний форум», хоча добре знають, що в них за плечима не боротьба з корупцією, а підігрівання їй.

Ну скажіть: як можуть заплямовані в різноманітних корупційних справах люди ставати до керма боротьби з корупцією?

Ми наразі не будемо називати конкретних прізвищпросто коли Саакашвілі таки приїде до нашого міста, уважно придивіться, хто буде отиратися біля нього. Чимало волонтерів, керівників громадських організацій покладають великі надії на грузинського політика, тож вони цілком прогнозовано будуть іти в його команді.

Але ж біда у тому, що поміж них затешуться і горе-політикани, всілякі політичні підстилки, для яких «яка власть, така й масть». Ті, які завжди «брали, беруть і будуть брати», просто заплямують своєю присутністю навіть найкращу команду найчесніших людей.

Як пише «Часопис», вихід в такій ситуації єдиний – запровадити усім охочим боротися з корупцією пройти детектор брехні. Це цілком демократична практика. Дуже навіть поширена на Заході. То чому б і нам не спробувати?

До речі, лідер ДемАльянсу Василь Гацько наїхав на екс-депутата Василя Горбаля з цього приводу:.

"Саакашвілі швидко зростає в українській політиці. А разом з тим, стає надією не тільки для людей, які хочуть змін, але і для будь-якого" мотлоху ", який прагне повернутися у владні кабінети. Наприклад," регіонал "Горбаль (екс-депутат Василь Горбаль., - Ред.) став тінню "Руху за очищення". Колишній заступник Черновецького (екс-мер Києва Леонід Черновецький., - Ред.) Сергій Рудик і голова Держземагентства також не відстає

 

При цьому Гацько підкреслює, що люди, які бачать це все, заслужено обурюються. І правильно роблять.

Коментарі  

 
0 #3 Антон 26.02.2016 11:26
Демальянс то ж льоня космос = теж саме, от тільки чорна бухгалтерія ДеМальянсу до маскви тягнеться, ... всіх їх гнати треба дрантивою мітлою ... от тоді й детектори брехні не треба буде. Нагнати всіх притулити нових молодих амбіційних і все буде вокей
Цитувати
 
 
-4 #2 Укерований 25.02.2016 16:22
Статя ні про що.Прийде не знати хто,не знати куди.Та й Саакашвілі ніц не змінив в Одесі,а чого до Тернополя преться?
Цитувати
 
 
+5 #1 Олександр 25.02.2016 14:49
Хай прийдуть всі не буйдужі тернополяни і гості. І в ході спілкування знайдуть зерно правди, яке проросте і дасть урожай на цій ниві. І не потрібно стільки зневіри ще до початку цього заходу. Вірте у перемогу здорового глузду, бо правда вона на поверхні. Її не помічають лише злодії, хабарники і не українці. А ті хто дбає про людей (не про себе, як переважно роблять партійці) прагне жити справедливо чесно, той прийде і підтримає реформи яких всі зачекались. І жодна людина яка у попередньому спаплюжила чи обманювала по своїй волі чи за вказівкою, морального права немає на участь у команді по очищенню суспільства. їм потрібно подякувати і заборонити в подальшому займати будь-які державні посади в органах державної чи виконавчої влади.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.