Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями "Тернопільський тиждень" опублікував фото-факт відсутності бардюру на вулиці Гоголя в місті Тернополі Ремонтуючи дороги, комунальники крадуть бордюри? (фото)

У своєму матеріалі редакція звернула увагу не стільки на сам факт, скільки на те, що відносно недавно цю вулицю ремонтували і, якщо б комунальники дбали про місто від щирого серця, а не думали, як "освоїти" кошти, то, звісно, при асфальтуванні вулиці мали б звернути увагу на відсутність бордюру.

Адже бордюр втримує не стільки міцність тротуару, скільки міцність асфальтового покриття дороги, адже вага транспорту в десятки разів більша ваги пішохода і транспорту там проїжджає в сотні разів більше, ніж проходить пішоходів.

Однак, в міській раді вважають інакше і написали оправдання своєї багаторічної безгосподарності.


Подаємо зі збереженням стилісткики та граматики посадовців міської ради.

"Інформація під заголовком «Ремонтуючи дороги, комунальники крадуть бордюри?», розміщена на сайті «Тернопільський тиждень» 2 березня, не відповідає дійсності.

Як повідомили у відділі технічного нагляду ТМР дана ділянка тротуару ремонтувалася ще у 2009 – 2010 роках приватними підприємцями, заклади яких знаходяться у прилеглій будівлі. Впродовж минулого року дійсно здійснювався ремонт тротуарів на вулиці Гоголя, але на той момент було прийнято рішення не здійснювати ремонт ділянки, зафіксованої на світлинах, оскільки у Тернополі є ряд тротуарів які вимагають нагального капремонту.

Оскільки заклади, що знаходяться у прилеглій до тротуару будівлі, уже неодноразово здані в оренду чи перепродані, сьогодні не є можливим притягувати до відповідальності теперішніх орендарів (власників) та спонукати їх облаштовувати бордюри.

Оскільки дана частина тротуару облаштована без залучення коштів із міського бюджету, а за кошти та з ініціативи приватних підприємців, вважаємо за доцільне опублікувати спростування даної інформації на вашому ресурсі.

Дякуємо журналістам видання за небайдужість до стану тротуарного покриття у нашому місті та активну громадянську позицію. Пропонуємо надалі перед публікацією неперевірених фактів, що стосуються проведення капремонтів у Тернополі, звертатися за роз’ясненнями до управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР".


Як бачимо з листа управління, містом керують невідомі нікому підприємці, які можуть робити що завгодно, а управління в міській раді лише виступатимуть статистами та безпорадно розводитимуть руками. І замість того, щоб дбати про вигляд міста, всіма силами безуспішно шукатимуть винних.

Крім того, абсолютно не зрозуміло, хто і на підставі якого здорового глузду приймав рішення комплексно ремонтувати вулицю Гоголя і чомусь вирішив, що півтора десятки метрів бордюра будуть там зайвими і їхнє місце серед "тротуарів які вимагають нагального капремонту".

Виникає логічне питання до міського голови Сергія Надала: чому його підлеглі шукають оправдання власним прорахункам і навіть припустити не можуть, що тернопаоляни бачать вулиці міста так, як бачать, а не як того хочуть посадовці, бо в них так підписані процентовки.

Сподіваємось, що на найближчій сесії міської ради, управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології додадуть декілька мільйонів гривень, щоб ті роздрукували пояснення відсутності бордюру на вулиці Гоголя, та виділять штатну одиницю, яка роздаватиме це пояснення мешканцям, що ідуть тротуаром. А також туристам файного міста.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.