Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Лідер партії «Громадянська позиція», екс-міністр оборони Анатолій Гриценко повінчався зі своєю дружиною, яка є головним редактором видання "Дзеркало тижня" Юлією Мостовою.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. Церемонія вінчання відбулася 6 березня.

"Ми з Юлею Мостовою пройшли через таїнство вінчання. За два тижні відзначимо 13-ту річницю нашого подружнього життя і я щодня дякую Богові за таку прекрасну жінку, за відчуття щастя і безмежної любові. Відтепер ми з Юлею разом навіки!", — пише Гриценко.

Користувач соцмереж Andriy Kovalov написав, що вінчання у церкві окупантів — це зрада.

"Анатолій Гриценко і Юлія Мостова повінчалися у храмі Московського Патріархату в Україні ‪#‎Церкваокупанта — ну це, в принципі, їхня особиста справа. Але, схоже, це все, що треба знати про "справжнього генерала", "воїна", "європейського реформатора", "патріота" ‪#‎зрада", — написав Андрій.

За інформацією 24 канал

Примітка ТТ. На Тернопільщині партію «Громадянська позиція», лідером якої і є пан Гриценко, очолює бізнесмен Петро Ландяк. Він є депутатом міської ради Тернополя і позиціонує себе як опозиція до влади міста. Ще в міській раді окрім нього є двоє депутатів від цієї партії. В Теропільській обласній раді також є декілька представників цієї політсили, найвідомішою з яких є Лариса Римар.

  гриценко, ландяк, вінчання, фото, тернопільський тиждень  

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.