Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Споживачі зобов’язані щомісяця подавати показники лічильника за газ. Проте тепер це треба робити кожного місяця до 5 числа!

Якщо у службі вчасно не отримали показника від споживача, нарахування все одно здійснюється, пояснює заступник директора ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз» Галина Голоюха. У таких випадках проводять прогнозоване нарахування за спожитий газ вiдповiдно до спеціальної методики.

– Нарахування вартостi спожитого газу за особовими рахунками споживачiв проводять за повний календарний мiсяць. Тобто, якщо споживач не подав показники за повний календарний мiсяць, газове господарство проводить нарахування за послуги з газопостачання на пiдставi планових платежiв. У такому разi до спожитої кiлькостi газу станом на число, коли були знятi показники лiчильника газу, додається прогнозований обсяг використаного газу споживачем до кiнця мiсяця. Проте якщо споживач за цей перiод спожив менше газу, нiж йому нараховано, то наступного мiсяця вiдбувається корекцiя вiдповiдно до показникiв його лiчильника і оплата перейде на наступний місяць. У пiдсумку, кожен споживач, який має газовий лiчильник, заплатить тiльки за фактично використанi кубометри газу, – роз’яснює фахівець.

Нагадуємо, що розрахунковим перiодом сплати за газ є календарний мiсяць. Платежi потрiбно здiйснювати до 10 числа мiсяця, наступного за розрахунковим.

До речi, для зручностi клiєнтiв, вже найближчим часом на сайті gazpostach.te.ua працюватиме “Особистий кабiнет споживача”, зареєструвавшись у якому кожен споживач зможе, не виходячи з дому, внести показники лiчильника газу та звiрити стан особового рахунку. Показники лiчильника газу можна передати на сайті tmgaz.te.ua за допомогою сервісу eps.te.ua, через термінал «Приват Банку» або ж за номером багатоканального телефону 51-95-95, який працює у будні від 8.00 до 20.00 години

Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.