Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У рамках робочої поїздки у Чортківський район 16 березня голова обласної державної адміністрації Степан Барна взяв участь у кущовій нараді на базі ДП «Чортківське лісове господарство» за участі голів Борщівської, Гусятинської, Заліщицької і Чортківської райдержадміністрацій і лісової охорони держпідприємства.

Про підсумки господарсько-фінансової діяльності державного підприємства «Чортківське лісове господарство» поінформував директор ДП «Чортківське ЛГ» Василь Фреяк, про забезпечення охорони лісу від незаконних рубок - головний лісничий ДП «Чортківське ЛГ» Роман Попіль. Також йшлося про хід весняної лісокультурної кампанії.

Степан Барна наголосив, що зараз люди особливо пильні щодо фактів незаконного вирубування лісів.
«Усі планові вирубки повинні проводитися чесно і прозоро, - зауважив очільник краю. – Графіки мають бути доступні мешканцям області. Хочу вкотре акцентувати увагу, що всі факти щодо незаконного вирубування лісів будуть оприлюднюватися в засобах масової інформації. Тому наголошую на особистій відповідальності кожного керівника. Час «кришувань» закінчився!»

Голова обласної державної адміністрації звернувся з проханням підтримувати сім`ї мобілізованих, демобілізованих, поранених, загиблих учасників АТО.
Також очільник краю подякував працівникам лісових господарств за облаштовані альтанки при в`їзді в населені пункти краю.

Довідково: ДП «Чортківське лісове господарство» займає площу 35 556 га, в т.ч. вкрита лісом 32 678 га, та розташовується на території чотирьох адміністративних районів Чортківського, Борщівського, Заліщицького та Гусятинського. Загальний  запас  деревостанів становить 6,866 тис.м3 , в т.ч. стиглих і перестійних насаджень 1092 тис. м3.

Ліси  підприємства мають обмежене господарське значення і виконують  переважно захисні функції. Площа захисних та інших лісів, що мають обмежене господарське значення становить 4 616,8 га, що складає 13 % від загальної площі. На підприємстві обліковується 90 об'єктів природно-заповідного фонду загальною площею 9281 га.

Підприємством  в процесі проведення всіх видів рубок в 2015 році заготовлено 72 369 м3 деревини, в т.ч. 62 117 м3 ліквідної і 12 628 м3 ділової деревини.
За 2015 рік підприємством нараховано і сплачено в державний бюджет від рубок головного користування 1 617,9 тис.грн. В 2016 році ДП «Чортківське ЛГ» планується заготовити 63,2 тис.м3деревини.
Очікувані надходження в державний бюджет в 2016 році – 1 991,7тис.грн.

В 2015 році  підприємством  проведено  значні  обсяги  робіт  по  відтворенню  лісів, зокрема  створено 192,0 га  лісових  культур та захисних насаджень (119% до плану),з них з головною породою  дубом звичайним створено 145,8 га (80,1%).

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.