Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернопільській області правоохоронці на хабарі затримали заступника начальника одного з районних відділень поліції регіону.

Про це говориться у повідомленні департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Відзначається, що підполковник поліції вимагав $700 у жінки за непритягнення її неповнолітнього сина до кримінальної відповідальності. Напередодні юнак став свідком грабежу, однак працівники відділення всіляко намагалися зробити його потенційним підозрюваним у справі.

"Заступник начальника відділення поліції сам звернувся до матері хлопчика і запропонував "вирішити питання". Мати, знаючи, що її син не винен, та не бажаючи сприяти незаконній діяльності правоохоронців, вирішила звернутися до Управління внутрішньої безпеки в Тернопільській області", - говориться у заяві поліції.

Повідомляється, що підполковник поліції прийшов до будинку, де проживала жінка, щоб отримати обіцяний хабар. Однак одразу після отримання грошей поліцейського було затримано та доставлено до прокуратури для проведення необхідних слідчих дій.

За даним фактом прокуратура розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10-ти років з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади строком до 3-х років.

Співробітники УВБ регіону проводять заходи щодо перевірки на причетність до вказаного правопорушення інших співробітників. Триває слідство.

Раніше НВ повідомляло, що СБУ затримала на хабарі старшого оперуповноваженого Управління захисту економіки волинської поліції, який вимагав від місцевого підприємця $400 за неперешкоджання торгівлі цигарками та алкоголем.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.