Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Але екс-губернатор нашої області каже, що не знає його по роботі на Тернопільщині.

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк (він же екс-голова Тернопільської ОДА) минулого тижня підписав розпорядження, яким поклав виконання обов’язків начальника головного управління економіки та промислової політики облдержадміністрації на Богдана Яциковського.

Як вже повідомлялося, з березня цього року Богдан Яциковський був радником голови Львівської ОДА з питань економіки.

Наприкінці жовтня  «новий головний економіст» Львівщини відзначатиме своє 27-річчя. Відомо, що він є уродженцем Тернопілля, ба більше того – сином відомих тернополян-бізнесменів: мати пана Богдана – Оксана Яциковська - засновниця та шеф-редактор газети «Місто», а його батько – відомий та успішний місцевий підприємець.

Злі язики подейкують, що кар’єрний зріст Яциковського-молодшого на Львівщині пов'язаний насамперед з тим, що родини Цимбалюків та Яциковських багато років поспіль підтримують напрочуд близькі дружні стосунки.  З власних джерел «ТТ» відомо, що таке твердження відповідає дійсності. Але додамо від себе, що Богдан Яциковський сам по собі є самодостатньою особистістю – він отримав належну освіту, і, не зважаючи на молоді роки, має досвід роботи навіть в одному з міністерств. Тож можемо тільки побажати нашому земляку успішної роботи і кар’єри …
А от сам голова ЛОДА пан Цимбалюк, син якого є депутатом Тернопільської міської ради, а  дружина вчителює в одній зі шкіл на Тернопільщині, щодо молодого віку новопризначеного в.о. начальника головного управління економіки зазначив, як цитує zaxid.net: «Я взагалі буду робити наголос на молодих людях. По-перше, він хоч молодий, але вже пройшов шлях міністерства економіки, де очолював окремий департамент. По-друге, молодість – це недолік, який дуже швидко проходить. На жаль, ті люди, які раніше там працювали, не зовсім себе зарекомендували, як ті люди, які можуть працювати в сучасних умовах. Тому я буду робити наголос на людях, які знають декілька іноземних мов, як цей молодий чоловік. Це – нормальний європейський підхід».

«В нас є і були голови облдержадміністрацій до 30 років. Я не вважаю, що це – щось надзвичайне, яке вартує стільки уваги… Посади мають займати молоді люди, які по-новому дивляться на ті процеси, які відбуваються. Дехто перетворив управління економіки в суто статистичне управління, а це нам не потрібно», - додав він.

Водночас Михайло Цимбалюк запевнив, що хоч Богдан Яциковський і є виходцем з Тернополя, за роботою по Тернопіліській області вони не знайомі.

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
-1 #4 Marco 03.11.2011 12:36
Маю сумнів щодо порядності сторони цього молодого чиновника)))))) ))))) Багато амбіцій, "мажорства", звернього ставлення до інших людей. Богдану та його родині варто звернути увагу на моральну сторону свого життя, а саме на те, як вони вправно вміють використовувати людей заради досягнення свої досить примітивних цілей (грошова вигода)
Цитувати
 
 
-1 #3 Олійник Вадим 03.11.2011 10:12
Цитую Карма:
бабло перемагає зло!плювати Цимбалюку на економіку Львівщини то він і пристроїв синка знайомих якого навіть по роботі не знає

це мабудь твоє власне життєве кредо? не судіть інших по собі, таких як Богдан дійсно мало - він хоч і мажор, але багато досягнув САМ завдяки надійності, освідченості та інтуіції. знаю його особисто, разом працювали в Мінфіні (доречі Цимбалюк наплутав що Богдан з Мінекономіки)
Цитувати
 
 
-2 #2 Іван 18.10.2011 16:41
Підтримаймо нашого земляка. Цимбалюк досвідчений господар аби кого не взяв би. Сподіваюсь що Богдан себе проявить на новому місці.
Цитувати
 
 
+3 #1 Карма 07.10.2011 12:21
бабло перемагає зло!плювати Цимбалюку на економіку Львівщини то він і пристроїв синка знайомих якого навіть по роботі не знає
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.