Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кажете часи Бонапарта давно минули? Не зовсім так. Є ще навіть у славному Тернополі  дохторик, який , як тільки всівся на крісло головного - одразу ввійшов в образ імператора. І так йому сподобався «престол», що, кажуть, життя за нього ладен покласти. Не своє, звичайно…

Ще у квітні 2014 року місцева преса «гуділа» про неймовірно високі побори в пологовому «Над озером», які начебто встановив  чи затвердив  головнокомандувач .  Називались цифри , від яких породіллям робилося зле, але справно  платили  за послуги , боячись наслідків. Але так нічого з тих пір не змінилося.

Коли мова йде про народження нового життя, хто, скажіть,  не знайде можливість подякувати людям причетним до цього? Але коли в тебе вимагають, більше того, відкрито називають цифру, від якої в голові паморочиться, хочеться запитати Наполеона: « То за це люди гинули на Майдані?»

Але Наполеон не має серця ані до Майдану, ані до простих людей. Коли проходив Майдан у Тернополі, він страшив медперсонал, що позбудуться роботи, якщо  побачить когось «не там, де тре». Коли тайком  хтось розвішав  на дерева  мед закладу національнв стрічки в знак  підтримки  Майдану- Наполеон від люті ходив сам не свій…А раптом  Хоптян чи ще хтось з Білого дому побачить ?

Гроші і влада засліпили  мізки тернопільського Наполеона. Та так, що він забувся, що медичний заклад, де він головний- це не приватна клініка його сім’ї., де працевлаштовані  чи не усі члени родини, а державна установа. І тут не одноосібне  правління.Тут  працює чимало достойних медиків, працівників  з думкою яких не можна не рахуватися. Досі Наполеона це не цікавило…

 Люди вже не мають сил терпіти ! Люди не хочуть  більше  не помічати зневажливе ставлення  Наполеона до себе .Частенько він порівнянює працівників закладу із низами піраміди, на вершині якої Він - надлюдина.

А ВОНИ цього не хочуть!

А ще Наполеон переконаний, що може купити будь кого. Каже: «Тре  майдан- зберу  майдан, тре антимайдан – буде вам  антимайдан! За гроші можна купити все»

І ще одна фобія є у наполеончика. У нього – фобія переслідування.  Може тому і  обладнав робоче місце відео спостереженням…Це ж як цікаво спостерігати за «рабами»  і бути в курсі всіх пересувань коридорами... А найбільший  його страх- страх втрати насидженого «золотого крісла».У кожному більш-менш авторитетному медику бачить свого конкурента..Ця думка не дає йому спокою.І не безпідставно. Бо люди уже не можуть і не хочуть терпіти свавілля головного!

Та рано чи пізно  будь-якій  імперії приходить кінець… Працівники перинатального сподіваються, що і для них наступить той день, коли вони йтимуть на роботу із задоволенням, що часи правління Наполеона  залишаться страшним сном…

Принаймні, люди налаштовані рішуче!

  пологовий, матері і дитини, фото, тернопіль, головний лікар, тернопільський тиждень  

На фото: в товаристві регіоналів почувається комфортно( нарада)

    пологовий, матері і дитини, фото, тернопіль, головний лікар, тернопільський тиждень    

Має за честь отримати подяку від Хоптяна

 

Коментарі  

 
-4 #9 наталя с 26.03.2016 00:03
ВІДЧЕПІТЬСЯ ВІД ЦЬОГО ЛІКАРЯ ВІН ЛІКАР ВІД БОГА
Цитувати
 
 
-2 #8 наталя с 25.03.2016 23:56
ЦЕ ЛІКАР ВІД БОГА ВІН НАМ ПОМІГ РОДИТИ ЗДОРОВУ ДІВЧИНКУ ХАЙ ЙОМУ БОГ ПОМАГАЕ всім раджу
Цитувати
 
 
-2 #7 наталя с 25.03.2016 23:47
цей лікар нам поміг родити здорову дівчинку з його рук всі здорові хай йому Бог помагае
Цитувати
 
 
+8 #6 Маріне 24.03.2016 15:14
Ніхто не каже, що він поганий хірург. Треба займатись своєю справою чесно. Люди не просто так кажуть про хабарі. Якщо є скарги, треба перевіряти. Не виявлять порушень, йому ж честь буде, що на нього такі наклепи наводять, а він чистий. Якщо людина чесно виконує свою роботу, то її нема чого боятися. це ж логічно.
Цитувати
 
 
-6 #5 #5 Lisa 24.03.2016 11:37
Шановнi моi "людиська"!Говорю так,бо по-iншому назвати тих,хто написав цю гидоту неможу..
Смiшно слухати про написанi часи Бонапарта..Той,хто володiэ iсторiэю,черпаэ з неi завжди щось корисне для себе.I якщо Бонапарта розглядати як керiвника,то в стратегiчностi думки,чiткостi помислiв i розсудливостi йому можна б було позаздрити.Тому в цьому можу Вам прдякувати за похвалу такоi хорошоi людини як В.В.Куценко порiвнюючи його з великим полководцем.
А те,що зачiпаэте Майдан,регiони i "вiшаэте" полiтику,то раджу згадати як кожен з Вас крутив свою "шапку" у вiдповiдний момент i перероджувався в "iстинних украiнцiв"!
Я пишу це тому що неодноразово попадала до цього хiрурга вiд Бога в якого "золотi руки"..не один раз вiн спасав життя не тiльки менi,а й сотнi таким як я..
Цю статейку сформували "шайка" неудачникiв,заз дрiсть яких поглинула з головою.Скiльки б Ви не кидали тiнь на сонце-воно всеодно свiтитиме..Будьте людьми!!
Цитувати
 
 
+3 #4 Ред.ТТ 23.03.2016 17:10
хто такі начальники пологових будинків - знаю з власного гіркого досвіду, тож не треба мені розказувати про їхню святість і анонімно звинувачувати у замовленості...
Цитувати
 
 
+2 #3 мандаринка 23.03.2016 17:02
заказнячок... аж смердить. фу, Віталику, негарно. Розумію, бабло не пахне, але щоб аж так...(
Цитувати
 
 
+3 #2 Olena 22.03.2016 21:25
нікому не дозволено так обзивати людину
Цитувати
 
 
0 #1 Мене звати Людмиліа 22.03.2016 19:19
Бачу ви не маєте чого вчепитись, це лікар від Бога ,скільки він спас життів, моє в тому числі і ще б всі так працювали в тому ж пологовому будинку як він ,тоді і бід було б менше ,задумайтесь над тим!!!Не засуджуйте того чого не знаєте.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.