Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Фартух- не будь кілером! Ти знаєш, що це не правда!
Такий допис я зробив (пише так званий «опозиціонер» і «барига», власник магазинів «Універсам», «болгарського» на БАМі та інших, депутат Тернопільскої міської ради від «Громадянської позиції» Петро Ландяк) в кілерському сайті "Тернополяни" , під брехливим набором слів про мене, що я ніби- то з бабусь під універсамом збираю гроші!! Модератори вилучили мій коментар. А мої друзі сказали мені , що ще декілька інших кілерських сайтів перепостили цю брехню.

Знаєте, я підмітив таку закономірність - вартує мені якийсь проблемний для міста написати пост, як так звані сайти , як шакали налітають на мене , закидаючи мене своєю брехнею. Останній мій пост був про потребу проведення перерахунків за тепло. Пост чесний і обгрунтований, без прізвищ, без посилань на будь- які посади у владі.

І це їх не влаштовує, це коробить!

Хлопці, так не збиткуйтесь над людьми. Раз завищений тариф- мовчки зробіть перерахунок.

Я подібні статті і звернення до влади писав у 2007 і 2008 роках. Влада тоді також мене не чула, не робила перерахунків, але до цинізму і брехні не вдавалась. Видно ще мала якусь честь і гідність.

Журналісти кажуть, що таке болото творить і розповсюджує Фартух, а кілери- журналісти підхоплюють її у своіх сайтиках. Вони, бачу, за гріш готові на будь-що.

Спиніться- поки ще маєте час! У вас є щось святе за душею???

P.S. Рідко який сайт в місті Тернополі , є зареєстрованим, в державних органах, як засіб масової інформаціі. Виходячи з цього, немає його офіційноі адреси, немає засновників, немає офіційного керівництва, тому немає на кого подати позов до суду, для захисту своєї честі і гідності.

   фартушняк, ландяк, скандали, фото, тернопільський тиждень   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.