Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Висловили недовіру обласному прокурору Олександру Мартинюку від імені громади представники всеукраїнського об’єднання «Автомайдан», «Демальянсу» та всеукраїнської мережі «Вільні люди». Вони також запропонували прокурору Тернопільської області написати заяву на звільнення та подарували валізу з «діамантами».

Акцію провели на підтримку прокурора Одеської області, заступника Генпрокурора Давіда Сакварелідзе. Приводом до проведення такого заходу став колективний лист за підписом 16-ти регіональних прокурорів та двох військових прокурорів на ім’я Генпрокурора Віктора Шокіна, у якому зазначають, що «занепокоєні ситуацією щодо спроб дискредитувати органи прокуратури України».
– Те, що вони написали просто смішно, – каже Ігор Василів, керівник ВО «Автомайдан» у Тернополі. – Коли в людей знаходять півмільйона доларів у кабінетах, наркотики, і молоді хлопці, які хочуть змін, які борються проти цього будуть звільнені, а люди пишуть такий колективний донос. Олександр Мартинюк підписався під цим листом. Я просто шокований цим. Хочемо, щоб прокурор пояснив чим керувався коли підписував такий лист. Тепер ми бачимо, як пройшла реформа прокуратури: залишилися ті ж люди на тих же місцях. Ось і результат. Ми тепер не довіряємо прокуратурі Тернопільської області і при наступному Генпрокурорі – ми сподіваємось що 29 березня ВРУ зніме Шокіна – будемо добиватися того, щоб цих прокурорів зняли з їхніх посад.

При зустрічі із представниками громадськості Олександр Мартинюк пояснив свою позицію, пише За Збручем
– У законі України «Про прокуратуру» чітко вказано, що працівникам прокуратури заборонено вчиняти будь-які дії щодо організації мітингів, тим більше приймати у них участь. Тому лист надісланий не в підтримку будь-кого із посадових осіб, чи як ви кажете «діамантових» прокурорів, які ніякого відношення до Тернопільщини не мають. Є завершений процес досудового розслідування і провадження скероване до суду, і суд нехай приймає законне рішення, ніхто на нього впливати немає права. Ми маємо дотримуватися вимог закону. Тому якби це вчинив будь-який прокурор регіональної прокуратури чи хтось із наших підлеглих, то наступного дня був би звільнений за вчинення дисциплінарного проступку. Ми всі перед законом рівні і повинні відповідати всі однаково.
Після цього Ігор Василів зазначив, що активісти прийшли до прокурора, щоб висловити йому недовіру, і що вони хочуть аби він написав заяву на звільнення. Також подарували Олександру Мартинюку валізу з побитим склом, яке символізувало «діаманти» та повідомили, що при наступному Генпрокурорі вимагатимуть звільнення Олександра Мартинюка з посади.
Подібні акції відбулися у всіх областях прокурори, яких підписалися під листом до Генпрокурора. Найближчим часом «Автомайдан» також планує поїздку до Шокіна і Порошенка та організацію масштабної акції за участю «Вільних людей», «Самооборони», щоб «вигнати зло і переламати систему».

Коментарі  

 
+1 #1 Атман 29.03.2016 06:23
Це ще той прокурорчик ! Замовлену справу проти Вардинця кришує аж заслинився! В розшук мене подав , вірніше руками такого собі ще горе прокурора Оскоріпа який знущається вже більше року , бо гроші взяли за моє усунення , а віддавати слабо?Чого тільки варте оголошення мене в розшук , я в відпустці ЗАКОННІЙ . На лікуванні , мають представлені всі документи де і в якому закладі... Небачать ... Бо очі засліпило ! Так от я тобі горе прокурор і твої поплічники заявляю . Ти прийшов в мій дім в моє місто ти мене довів мало не досмерті переслідуванням и , ти яму копаєш за срібняки які тобі дали , замовивши мене ... Ти за це відповідатимеш! !! І я тобі це обіцяю.геть зайду з Тернополя , одною мітлою разом з брилянтовими , шмокіними,окріп ами, і порешті самі знаєте ще ким ... Система має згинути . Бізнес куточок собі влаштували в нашій хаті ... Геть!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.