Нове на сайті:
“Від інструментів до безпеки”: Тернопіль передав бензопили для ЗСУ Тернопіль: острів чистого повітря чи жертва брудних ігор? Інноваційні “очі” в небі: Тернопіль передав ЗСУ 50 новітніх дронів Найкраща школа в області - не в Тернополі Тернопіль для ЗСУ: Сергій Надал про нову техніку, що рятує захисників У Тернополі хочуть перейменувати відому ще з 18 століття вулицю Тернопіль для ЗСУ: "Бойові пташки" зміцнюють оборону 42-ї окремої механізованої бригади Тернопіль для ЗСУ: нові РЕБи та антидронові рушниці рятують життя бійців 35-го батальйону У Тернополі судитимуть зрадника, який допомагав гауляйтеру Запоріжжя Тарифи на тепло та гарячу воду для населення Тернопільської громади пообіцяли не піднімати На Тернопільщину продовжують прибувати ВПО Передали «тернопільські» РЕБ та антидронову рушницю для 78-го окремого десантно-штурмового полку – Сергій Надал Тернопільські антидронові системи рятують життя наших воїнів Тернопіль для ЗСУ: 6 вересня передали 10 тепловізорів для бійців 55 батальйону Передали 40 FPV-дронів для спецназу поліції – Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомляє народний депутат Олег Барна, "Самопоміч" і "Батьківщина" своїм шантажем насправді готується до перевиборів, маніпулюючи популістичними гаслами, не бажає взяти на себе відповідальність за порятунок країни, викинути Яценюка, створити новий уряд та виходу з політичної і економічної кризи.
Що вийде з того і хто правий - покаже час. У перериві мали зустріч із фракцією "Самопоміч" щодо співпраці і коаліції. Вже забодала їх зарозумілість, порешті, на виборах у Кривому Розі показали свою раціональність. Сказав коротко, коли в країні політична і економічна криза, яка спровокована бездарним урядом, то потрібно зараз об'єднатися, щоб сформувати новий уряд, поміняти міністрів, Авакова, обрати нового Генпрокурора, проводити реформи, а не шантажувати нашу фракцію прийняттям їх законів, які нав'язує "Самопоміч ", і аж тоді ввійдуть у каоліцію. А якщо країна розвалиться, то ніхто тоді не буде дивитися на ваші закони. Я сказав, що не потрібно зараз взаємних звинувачень, а потрібно об'єднатися заради виведення країни з кризи. Потрібно перестати любити себе і свої політичні амбіції. Настав час любити народ і Україну.

барна, фейсбук, фото, тернопільський тиждень

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.