Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, нещодавно обласну організацію партії «Батьківщина» у Львівській області очолив Михайло Цимбалюк, який свого часу керував Тернопільською обласною держадміністрацією. Схоже, успішний управлінський досвід пана Цимбалюка вже приносить свої результати і в організації партійної роботи.

михайло цимбалюк, фото, тернопільський тиждень  Сьогодні ТВК оприлюднила офіційні результати виборів на Ходорівщині: перемогла ВО «Батьківщина» з результатом у 18,92%, повідомляють Варіанти

з  посиланням на прес-службу Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

 Зокрема, Блок Петра Порошенка «Солідарність» отримав 17, 99% голосів, Українська партія – 13, 27%, ВО «Свобода» – 10,62%, Народний контроль – 9,24%, Радикальна партія Олега Ляшка – 7, 43%, Українська Галицька партія – 6,63%, Самопоміч – 6,51%.

Що стосується кількості депутатів, то від ВО «Батьківщина» та Блоку Петра Порошенка «Солідарність», у  раду пройшло по 7 депутатів,  від «Української партії» – 5 депутатів.

Загалом до Ходорівської міської ради об’єднаної територіальної громади пройшло 8 політичних партій.  

Нагадаємо, 29 березня на сесії Львівської обласної ради депутати підтримали звернення ВО «Батьківщина» щодо перевірки результатів на виборах у Ходорівській об'єднаній громаді.

Як повідомив керівник Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, за попередніми підрахунками, на виборах лідирувала «Батьківщина» з результатом у 19 %, однак 28 березня члени партії дізналися із ЗМІ про сфальсифіковані дані виборів згідно з якими перемогу збодув Блок Петра Порошенка.

Вибори до міської ради об’єднаної Ходорівської громади, що є найбільшою в Україні, відбулися 27 березня.

Коментарі  

 
0 #6 88 13.04.2016 20:59
Цимбалюк - серйозний чоловік, працювали разом. Завжди досягає поставлених цілей.
Цитувати
 
 
-2 #5 123 06.04.2016 22:09
Просто молодець! Вірю що Михайло Михайлович скоро наведе порядок в країні.
Цитувати
 
 
-2 #4 Тарас 04.04.2016 21:07
Добре що Михайло Цимбалюк розпочав політичну діяльність. Країні потрібна такі авторитетні та дієві політики. Політики які дбають за простих громадян.
Цитувати
 
 
-3 #3 Ілона 04.04.2016 13:31
Цимбалюк - відмінний організатор та керівник. Щирий та незламний, не терпить фальшу та брехні. З ним "Батьківщина" отримала нове дихання!
Цитувати
 
 
-2 #2 Василь Петрович 03.04.2016 21:42
З захопленням стежу за діяльністю Михайла Цимбалюка. Так тримати! Бажаю сил та наснаги не зважаючи на всі перепони і далі робити ті правильні справи які він робить для нашого народу.
Цитувати
 
 
-2 #1 Назар 03.04.2016 21:10
Перемога Львівської "Батьківщини" - результат роботи її керівника - Михайла ЦИмбалюка.Його досвід, мудрість, толерантність та наполеглива праця спрацювали на чудовий результат!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.