Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна минулого року заробив 111,4 тисяч гривень.
Про це йдеться в оприлюдненій ним декларації.

У документі зазначено, що заробітної плати у 2015 році Барна отримав 106,983 тис. грн, 4,279 тис. грн склали проценти і дивіденди, 167 грн – матеріальна допомога.

Члени сім’ї Барни отримали дохід у 36,97 тис. грн, усю суму доходу склала зарплата. Згідно з декларацією, у власності Барни є земельна ділянка площею 11,7 тис. кв м.

У членів сім’ї у власності – квартира площею 91,9 кв. м.

З наявних у нього транспортних засобів голова ОДА задекларував авто Skoda Superb 2007 р. в. і Daewoo Lanos 2004 р.в.

У банках голова області тримає 51,756 тис. грн. В звітному періоді Барна погасив 56 грн позики.

Перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак оприлюднив декларацію доходів за 2015 рік.

Згідно декларації, Іван Крисак минулого року отримав дохід у сумі 141 591 грн., 133 262 грн. від цієї суми – заробітна плата, 8134 грн. – дохід від оренди і 195 грн. – дарунки, призи, виграші.

Дружина Івана Крисака минулого року заробила 44 474 грн.

У власності Івана Крисака земельна ділянка площею 57 900 кв м, у власності дружини – квартира площею 62,4 кв м та автомобіль “Деу Матіз”.

Заступник голови ОДА та його дружина також задекларували цінні папери номінальною вартістю на суму понад 50 тисяч гривень.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.