Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, рано чи пізно, алевсе таємне стає відомим.

наталія паньків, скандали, фото, тернопільський тижденьОт і скандальна депутат Тернопільської міської ради Наталія Паньків, яка неофіційно представляє скандальновідому будівельну компанію «Набережний квартал», навмисно робить із себе жертву загальнонаціонального масштабу, щоби врятувати свого чоловіка від тюрми, а сімейне майно – від конфіскації на користь кредиторів. Про це свідчать нові документи та факти, про які дізналися тернопільські журналісти.

Чоловік завинив банку 1,3 мільйона

Наталія Паньків готова піти на грандіозні скандали, лиш би врятувати свою родину, яка влізла у фінансові та будівельні афери. Але, щоб не бути голослівними, спробуємо проаналізувати ситуацію, спираючись виключно на офіційні документи.

Отож 9 червня 2015 року Тернопільський міськрайонний суд прийняв рішення по справі №607/5878/15-ц стягнути з Віктора Паньківа (чоловік пані Наталії) понад 1 300 000 гривен на користь «Приватбанку» за несплату кредиту. Через відмову платити за кредитом було відкрито справу проти Віктора Паньківа.

 

наталія паньків, скандали, фото, тернопільський тиждень

 

наталія паньків, скандали, фото, тернопільський тиждень

 

наталія паньків, скандали, фото, тернопільський тиждень

 

наталія паньків, скандали, фото, тернопільський тиждень

 

Рішення Тернопільського міськрайонного суду щодо стягнення 1 300 000 грн. боргу з родини Наталії Паньків

 

А вже на початку жовтня 2015 року виконавча служба дала дозвіл на опис майна сімейства Паньків з метою його конфіскації.

 

наталія паньків, скандали, фото, тернопільський тиждень

 

                                                        Постанова про відкриття кримінальної справи щодо опису майна родини Паньків.

 

Як відомо, «Приватбанк» досі не «вибив» з родини Паньків своїх коштів. Тому наступний етап – порушення кримінальної справи проти Віктора Паньківа за фактом шахрайства, за що йому «світить» від 1 до 5 років тюремного ув’язнення. Очевидно, саме цей факт (страх за чоловіка) змусив Наталію Паньків постати в ролі «мучениці», щоби таким чином впливати на слідство і позиціонувати кримінальну справу проти свого чоловіка як чергове «полювання» на Наталію Паньків.

Зібрала 20 мільйонів у пайовиків і… пшик?

Втім, і сама дружина Віктора Паньківа далеко не безгрішна. Як вона сама себе позиціонує, Наталя Паньків є представником у Західній Україні скандально відомої фірми-забудовника «Набережний квартал», котра, як говорять у владних коридорах, зібрала з тернопільських пайовиків до початку 2016 року майже 20 мільйонів гривень.

У грудні 2015 року міська рада, дізнавшись про численні порушення забудовником державних будівельних норм, позбавила «Набережний квартал» дозволу на будівництво. Щоб уберегтися від гніву пайовиків, які так і не отримали омріяних квадратних метрів, з одного боку, та помсти своїх будівельників-покровителів з центру, котрим перестали надходити величезні кошти від проданих квартир, – з іншого, Наталії Паньків нічого не залишається, як йти «до кінця» і роздмухувати різного роду скандали. На її думку, це змусить її опонентів піти на поступки та різні преференції у її будівельних оборудках, а слідство проти її чоловіка – закрити.

Саме продовження скандальних будівництв, а з ними і надходження чергових траншів від пайовиків може врятувати сімейство Паньківих від банкрутства. Адже і пані Наталіі, і її чоловіку Віктору Паньківу «світить» вже не одна кримінальна справа за організацію масштабної будівельної афери та несплату кредиту.

Газета "Номер один                     

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.