Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Трагедія сталася у селищі Великі Бірки Тернопільського району. Велосипедист, оминаючи припарковану автівку, впав на дорозі і потрапив під задні колеса напівпричепа автомобіля «ЗІЛ».

Повідомлення про дорожню пригоду надійшло до чергової частини Тернопільського відділення поліції від лікарів бригади швидкої допомоги. Слідчо-оперативна група виїхала на місце ДТП. З’ясувалося, на вулиці Шевченка у селищі Великі Бірки загинув місцевий 45-річний чоловік.

Як встановили поліцейські, чоловік, рухаючись кам’яною дорогою, намагався об’їхати припарковану автівку. В цей час по іншу сторону від нього рухалася вантажівка «ЗІЛ» з довгим напівпричепом. Найімовірніше, бірківчанин не втримав рівноваги і впав. Нещасний потрапив під задні колеса напівпричепа і багатотонна конструкція наїхала на нього. Смерть була миттєвою.

Повідомлення про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, повідомляють у поліції.

Колегія суддів Апеляційного суду Тернопільської області відхилила апеляційну скаргу 35-річного жителя села Мишковичі Тернопільського району, засудженого до семи років позбавлення волі за завдані матері тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили її смерть.

Про це повідомляють у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Під час досудового розслідування було встановлено, що син облив матір спиртосумішшю та підпалив. У результаті жінка тримала близько 30 відсотків опіків тіла. Нещасну горе-син ще деякий час самостійно лікував, бо, як стверджував, мати не хотіла, щоб від лікарів про випадок довідалися правоохоронці. Від опіків і, як констатував судово-медичний розтин, від больового шоку жінка померла.

Підозрюваний стверджував, що не мав наміру завдати матері тяжкі ушкодження, трагедія сталася внаслідок необережного поводження з вогнем. Проте суд першої інстанції критично поставився до такого твердження, адже про умисність дій сина свідчив той факт, що він не викликав швидку допомогу.

В апеляційній скарзі захисник обвинуваченого просив пом’якшити покарання, оскільки, на його думку, воно не відповідає тяжкості вчиненого злочину. Проте колегія суддів дійшла до висновку, що апеляційна скарга задоволенню не підлягає, і вирок суду залишила без змін.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.