Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ВО "Батьківщина" вважає призначення нового уряду неконституційним та виступає за проведення дострокових парламентських виборів.

Це рішення обговорили днями у Львівській обласній партійній організації ВО "Батьківщина" на прес-конференції "Відставка Уряду та остаточне закріплення олігархічного перевороту. Скільки проживе новий Уряд?".

михайло цимбалюк, фото, батьківщина, тернопільський тижденьЯк заявив голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, зараз партія готує подання до Конституйційного Суду щодо незаконного призначення уряду та голосування за його программу, пишуть Варіанти

Зокрема, партійці стверджують, що голосування за новий уряд відбулося у неконстуційний спосіб: відставка попереднього прем’єра і призначення нового відбулося ухваленням однієї постанови, що суперечить регламенту Верховної Ради та Конституції України. Цим же пакетним голосуванням скасували попереднє рішення Верховної ради щодо незадовільної оцінки Яценюка. А Володимир Гройсман зробив подання щодо призначення нових міністрів у новому Уряді ще не будучи прем’єр-міністром.

"Сьогодні ми побачили, що демократичної коаліції не існує, тому що з усіх демократичних фракцій, які є в цьому парламенті, за новий уряд Гройсмана-Порошенка проголосувало всього 206 народних депутатів при необхідних 226. Голосування за новий уряд відбулося на основі поєднання кланів: залишків Партії регіонів (олігархічно-екс-регіоналівські парламентські групи "Воля народу" та "Партія "Відродження"), більшості фракцій БПП та "Народний фронт", які останні тижні на двох скуповували тушок. Це, по суті, повне закріплення олігархії як системи управління країною», – наголосив Михайло Цимбалюк.

За його словами, партія не брала участі у голосуванні за новий уряд, адже вважає, що за сьогоднішніх політичних умов новопризначений уряд не в змозі змінити стратегічний курс країни та відмовитися від корупційної політики.

Відтак, ВО "Батьківщина" вважає, що єдиним виходом із цієї ситуації є проведення дострокових парламентських виборів.

Окрім цього Михайло Цимбалюк заявив, що на членів партії "Батьківщина" в областях та на керівництво пішли цілеспрямовані нападки та переслідування.

"Сьогодні ми ще раз в цього переконалися, адже рейтинг "Батьківщини" є найвищим. І ми очікуємо, що й надалі будуть безпідставні, брудні технології використані проти лідера нашої партії Юлії Тимошенко та проти всіх тих, хто хоче відстояти свою позицію заради покращення життя людей", – зазначив Михайло Цимбалюк.

Нагадаємо, за даними дослідження, яке проводила Соціологічна група "Рейтинг", ВО "Батьківщина" отримала найбільший результат в рейтингу партій, які могли б потрапити до парламенту, якби вибори відбулися найближчої неділі.

 

 

Коментарі  

 
0 #4 Женя 26.04.2016 21:55
Дай Боже Цимбалюку наснаги та бажання боротися з бандою яка сидить при владі, інакше країна пропаде...
Цитувати
 
 
0 #3 Тарас 26.04.2016 21:42
Підтримую! Переконаний, М.М. - на вірному шляху.
Цитувати
 
 
-1 #2 Павло 25.04.2016 23:20
Оце я розумію - справжній лідер. Відстоює інтереси народу та має свою думку. Вірю Цимбалюку!
Цитувати
 
 
0 #1 Анна 25.04.2016 23:17
Погоджуюся з кожним словом. Михайло Цимбалюк вірно розуміє настрої суспільства. Не може працювати уряд, який не має довіри насеоення
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.