Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Екс-керівник Тернопільської міської організації ВО «Свобода» вкотре «відвідав» Збаражчину.

Кілька тиждень тому «ТТ» припускав у статті Тернопільські свободівці вже почали готуватися до парламентських виборів?, що Михайло Головко, якого минулого тижня позбавили посади голови Тернопільської міської організації ВО «Свобода», зате перед цим виділивши для очолюваної ним громадської організації «халявний» офіс в центрі міста, має намір стати не ким небудь, а нардепом. Наші прогнози, схоже, підтверджуються. Адже пан Головко, який тепер є «тільки» депутатом Тернопільської міської ради, знову на днях «засвітився» на Збаражанщині. Як повідомила прес-служба партії, 9 жовтня 2011 року у селі Тарасівка, що на Збаражчині, у день Апостола та євангеліста Іоанна Златоуста відзначали храмове свято. Урочисту Літургію відвідали свободівці – депутат Тернопільської міської ради Михайло Головко та депутат Тернопільської обласної ради Володимир Бобко.

Свободівець Михайло Головко привітав парафіян із святом та звернувся до жителів Тарасівки: "Що ми бачимо сьогодні, у двадцятий рік Незалежності нашої держави? У нас під носом хочуть приватизувати безцінний скарб, Почаївську Лавру, перетворюючи одвічну українську святиню в слухняний промосковський і водночас українофобський центр, віддаючи російській церкві! Цього не можна допустити, так само, як і дозволити, аби нас з вами, із єдиного народу, перевтілили у натовп чужих, неспоріднених одвічними цінностями, людей".

"Ви повинні зрозуміти, що нинішня влада, так само, як і колись московська окупаційна, ненавидить українців. Взяти до уваги хоча б міністра Табачника,- що він робить із українською історією? Та він вириває із неї цілі сторінки, правдиві сторінки, окроплені кров'ю борців за волю України та її незалежність! Хлопців, що відрізали голову пам'ятнику катові нашого народу, Сталіну, затягали по судах",- зазначив Михайло Головко.

"А нинішній податковий кодекс, пенсійна реформа? Вони ж створені на нищення українських підприємців та відбір останнього шматка хліба у наших зморених впродовж життя важкою працею батьків. Ми не повинні цьому коритись, настав час підвестись із колін та боротись із безправ'ям!", - додав свободівець.

 

Коментарі  

 
+9 #4 Кременчанин 10.10.2011 18:02
А що може нам запропонувати цей Безробітний хлопчина, ні ума,ні грошей, може що тільки власні буйні фантазії ?!!!
Цитувати
 
 
+9 #3 Ростислав 10.10.2011 17:59
У Михайла ,звичайно, є шанс там пройти...Але хіба у Тарасівську сільраду!Будемо сподіватися, що може БЮТ,або фронтовики висунуть щось путяще, щоб не віддати округ дуркові Муцу!
Цитувати
 
 
+9 #2 Тарас 10.10.2011 13:39
так і є, адже то, північні райони області, "вотчина" муца і взагалі регіоналів, всьо свободівці знають а тому так і мутять
Цитувати
 
 
+13 #1 Отакої 10.10.2011 13:30
Висуваючи завідомо непрохідні кандидатури, такі як Головвко і Ко, складається враження, що Свобода "здає" виборчі округи !
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.