Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Штабом Координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Тернопільській області узгоджено організаційні заходи із запобігання терористичним загрозам під час травневих свят.

У позачерговому засіданні штабу взяли участь керівники регіональних управлінь Служби безпеки України, Нацполіції, Державної пенітенціарної служби, держслужби з надзвичайних ситуацій, підрозділів Збройних сил України та Національної гвардії. Учасники заходу розглянули питання забезпечення умов безпеки у регіоні під час масових заходів.  

Через те, що у «мирних» регіонах почастішали терористичні прояви, правоохоронці Тернопільщини вживатимуть додаткових заходів щодо охорони важливих об’єктів життєзабезпечення краю та місць масового перебування людей у дні святкування Великодня, відзначення Дня пам’яті та примирення,  а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Разом з тим, УСБУ  в Тернопільській області зауважує, що безпека краян залежить не лише від правоохоронців, а й від пильності та відповідальності пересічних громадян.  Відтак, силовики  закликають невідкладно звертатися до них у випадку потрапляння у поле зору підозрілих транспортних засобів, предметів та осіб.

Якщо вам стало відомо про факти та наміри здійснення терористичної чи диверсійної діяльності, просимо цілодобово повідомляти на телефон довіри УСБУ (0352) 52-90-00, на гарячу телефонну лінію (067) 352-31-00,
або 102.

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.