Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після набуття Бережанами статусу міста обласного значення, у його бюджеті з’явилося чимало зайвих коштів. Мерія райцентру знайшла “геніальний” спосіб їх витратити.

Згідно рішення Бережанської міськради №50 встановлена надбавка за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50% посадового окладу міському голові Володимиру Музичці, секретарю міської ради Петру Гончару, усім заступникам міського голови (Петру Адамовичу, Олегу Захарківу, Марії Бойко) та керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету мерії Олегу Тиманському.

Окрім того, згідно того ж рішення,здійснюється щомісячне преміювання посадових осіб місцевого самоврядування відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи: міському голові – у розмірі до 100% посадового окладу; секретарю міської ради, заступникам, секретарю – до 50% посадового окладу.

Але і це ще не все!

Передбачено до державних і професійних свят та ювілейних дат преміювати перших осіб міської ради розмірі до 100% посадового окладу. Зважаючи, що усілякі свята в Україні відзначають мінімум раз в місяць, можна сказати, що верхівка Бережанської мерії просто подвоїла свої посадові оклади.

А щоб життя здавалося повним медом, керівництво Бережан може брати для себе ще й матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати.

При цьому Музичку не можна назвати “бідуючим мером”.

За декларацією, торік дохід його сім’ї становив понад 154 тисячі гривень. Окрім того, мер Бережан з дружиною мають 4 земельні ділянки, загальною площею 10600 кв.м, будинок на майже 300 кв. м, квартиру площею 62,4 кв. м і ненабагато менший від неї гараж – у 52,6 кв. м.

Репортер

Коментарі  

 
0 #1 Міля 04.05.2016 13:03
І чого тут кіпішувати? Будинок треба опалювати, квартиру і гараж також. А якісь там 12 тис. грн. на місяць можна витратити з більшою користю, ніж за газ платити. Ото хай Бережани платять. Цілком закономірна дія нормального галичанина !
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.