Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Рішення про домашній арешт в нічний період доби для Олега Селецького, який завдав тілесних ушкоджень волонтеру Тарасу Герману, прийняли в Тернопільському міськрайонному суді в понеділок, 2 травня.

– Вже дійшло до абсурду, нібито я накинувся своєю головою на його кулак, – каже волонтер Логістичного центру Тарас Герман. – Для Олега відкрита чергова кримінальна справа. Перед судом побачив купу підозрілих молодиків і той самий автомобіль «Правого Сектору», який ледь не зірвав поїздку в АТО. Шкода, що це все відбувається в святкові дні, і що окрім зовнішньої війни маємо ще й внутрішню.

Прокуратура клопотала про цілодобовий домашній арешт, натомість адвокат наполягав, що запобіжний захід взагалі обирати не потрібно, пише “20 хвилин“.

За словами підозрюваного, в нього з Тарасом Германом є давня особиста неприязнь. Про те, що наніс тілесні ушкодження не заперечує, але каже, що його спровокували.

– Хтось дуже хоче зіпсувати мою репутацію, – розповів Олег Селецький. – Так, я вдарив Германа цим перснем – хіба я мовчати мав, коли він до мене почав матюкатись? Та і ДТП сталось по його вині, він їхав по моїй полосі. Але хто повірить, якщо досі мене та моїх свідків не опитали правоохоронці. Була інформація, ніби то я уникаю слідства – ось я, і нікуди не збираюсь тікати.

Для Олега Селецького в Тернопільському міськрайонному суді було прийнято рішення про домашній арешт в нічний період доби.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.