Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«ТТ» пропонує свої версії…

Переобрання багатолітнього керівника міської організації ВО "Свобода" Михайла Головка пройшло тихо і майже непомітно як для журналістів, так і для місцевих експертів. Мовчали як самі партійці, так і їхні політичні опоненти з Партії регіонів. Хто ж стоїть за нікому невідомим Романом Навроцьким, який удостоївся честі очолити партійну структуру напередодні таких важливих для свободівців парламентських виборів. Ми пропонуємо свої версії, кожна з яких має право на життя.
Головко ставить своїх?
Здебільшого про пана Головка люди знають, що він такий собі ідейний борець, трибун, патріот та оратор. В жодних гучних скандалах не помічений, корупційних мається на увазі. Всі звикли до образу  "порядного свободівця" з твердим націоналістичним переконанням, якого за відстоювання партійних інтересів можуть і до міліції забрати. Насправді ті з побратимів, хто зблизька знає пана Михайла, стверджують дещо інше. І з їхніх слів виходить, що не такий вже він «білий і пухнастий». Ми не будемо опускатися до безпідставних інсинуацій, але зазначимо, що не один  місцевий бізнесмен не раз звертався до Головка і той вдало «рішав» їхні питання у міській раді. Що отримував у нагороду? Питання, звісно, риторичне. А тому одна з версій побудована на тому, що Михайло Головко вирішив "розвести" своїх побратимів та добровільно полишив посаду в партії на свого ж ставленика. Таким чином, молодий політик формально звільнився від міської обузи і зможе зосередити свої зусилля на той виборчий округ, де йому поки що пропонують спробувати свої сили на виборах до Верховної Ради України. Але і втрачати контроль за міською організацією Михайло Йосипович теж не захотів, оскільки  продовжує залишатися депутатом міської ради, і, за нашими власними даними, регулярно доповідаючи Тягнибоку напряму про всі кроки мера С.Надала, створюючи такий собі противіс улесливим словам міського очільника.
Кайда почав виборчу кампанію?
Якщо вірити офіційному сайту ВО "Свобода", то кандидатуру пана Навроцього подав сам голова обласної Свободи і за сумісництвом голова обласної ради Олексій Кайда. Логіка в цьому є, адже саме пану Кайді пророчать поборотися за мандат народного депутата по виборчому округу, куди входитиме м. Тернопіль. Свободівці кажуть, що при таких розкладах Роман Навроцький може розраховувати навіть на посаду керівника штабу О.Кайди та отримати добрий стартовий майданчик для подальшої самостійної гри.
Хоптян підтягує своїх. На черзі-свободівці?
Ця версія базується на неодноразових порівняннях ВО "Свободи" та Партії Регіонів, мовляв, і за тими і за тими стоять ті самі олігархи. Місцеві політики з Підволочиська   кажуть, що молодого та перспективного свободівця Навроцького неодноразово бачили в районній адміністрації, коли її очолював В.Хоптян. Адже пан Навроцький з того самого Підволочиська, звідки і губернатор. І ні для кого не є таємницею, що нинішній очільник Тернопільщини не гребує можливістю оточити себе чи посадити у владні крісла своїх друзів, однодумців, добрих знайомих. Тим більше, що і одна і друга партії майже синхронно поміняли керівників партійних структур в Тернополі, а Хоптяна на днях мають обрати керівником обласного осередку регіоналів. Свободівці свою ж ротацію провели тоді, коли О.Кайда став головою обласної організації.
Погодьтеся – всі ці версії мають раціональне зерно. Так чи інакше, але висновок напрошується один: все відбувається з прицілом на майбутні парламентські вибори. Саме тоді більшість з нас знову носитимуть горде імя "електорат", не знаючи, що воно означає і не бачачи різниці між тими, хто добереться до «владного корита»…

Олекса Ярич, «Тернопільський тиждень»
 

Коментарі  

 
+2 #13 віра 21.10.2011 11:02
Цитую Умка:
та ніде фактично головко не робив толком, а депутатствував, за рахунок чого і живе, і то не погано


Його тато і мама РОКАМИ на заробітках в Італії - вот і утримують.
Цитувати
 
 
+2 #12 Невідомий 21.10.2011 11:01
Цитую Свідок:
Міша - яскраво виражений нарциз, який любить насамперед себе одного. потім від знайомих дізналася - він всюди себе хоче бачити тільки на тих фото, які самм і приносить. і це політик?????


ОТ ВАМ І ВСЯ ПРАВДА про Міська!
Цитувати
 
 
+2 #11 людка 21.10.2011 11:00
Цитую Аня:
не знаю, вперше вирішила дописати на сайтах - але Міша принаймі порядний сімянин, він мені цим імпонує

....пише його дружина,якій імпонує її чоловік... :):):)
Цитувати
 
 
+2 #10 людка 21.10.2011 10:59
Цитую знаючий:
головко надто мілкий, щоб перед тягнибиком за проколи надала доносити. надал сам собі раду дасть

"шістки" завжди були потрібні: в любий час і в любому суспільстві
Цитувати
 
 
0 #9 й 20.10.2011 10:43
\
Цитувати
 
 
+5 #8 знаючий 16.10.2011 11:22
головко надто мілкий, щоб перед тягнибиком за проколи надала доносити. надал сам собі раду дасть
Цитувати
 
 
+6 #7 Аня 12.10.2011 21:06
не знаю, вперше вирішила дописати на сайтах - але Міша принаймі порядний сімянин, він мені цим імпонує
Цитувати
 
 
+10 #6 Ваня 12.10.2011 18:34
Хоптян пiдiмяв в областiвсе пiд себе. I Свобода не виняток.
Цитувати
 
 
+13 #5 Свідок 11.10.2011 22:17
я не знаю який Головко політик, але знаю яке воно клієнт. років три тому працювала в одній з газет менеджером з реклами. І от свобода проплатила один матеріал, де головко мав бути центровим персонажем. То скажу чесно - поки ми з ним узгодили його фотку, я спсіхувалася, вже не рада була тим пару сотням гривень. А для себе зробила висновок - Міша - яскраво виражений нарциз, який любить насамперед себе одного. потім від знайомих дізналася - він всюди себе хоче бачити тільки на тих фото, які самм і приносить. і це політик?????
Цитувати
 
 
+6 #4 Антон 11.10.2011 19:17
який би не був - але головко якісно відрізняється від інших побратимів,це єдиний кого я поважав у тій "революційній сворі", надал з кайдою собі амі риють яму, коли таких членів партії позбавляють посад, дауни вони, інакше нажаль не скажеш...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.