Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нинішня влада підсунула у великодні кошики українців непідйомні ціни на газ.Таку думку на своїй сторінці у Фейсбук висловив лідер львівської «Батьківщини» Михайло Цимбалюк.

цимбалюк, михайло, статті, тернопільський тиждень   – Напередодні Великодня,у страсний тиждень,уряд своїм рішенням встановив нові ціни на природний газ для населення з одночасним скасуванням соціальної норми, яка передбачає споживання 1200 кубометрів газу за пільговою ціною 3 600 гривень, а відтак Кабмін збільшив ціну на газ для населення фактично вдвічі.

  Так, у кожного українця на уряд Арсенія Яценюка надій вже не було, але з приходом Кабміну Володимира Гройсмана знову з’явилися сподівання на реальні реформи. Проте новопризначений Прем’єр здивував рішенням підняти ціни на газ для населення, виправдовуючись, що такі вимоги Міжнародного валютного фонду, – зауважує Михайло Цимбалюк.

    Важливо розуміти, – продовжує очільник «Батьківщини» Львівщини, – що підвищення тарифів на газ за собою потягне зростання вартості і за опалення. Зараз, коли опалювальний сезон вже завершено, вплив нового тарифу на природний газ не буде таким відчутним та болючим, але на осінь, коли прийде час розрахунків за перший місяць опалювального сезону, українці будуть шоковані від отриманих рахунків та квитанцій.

Фахівці порахували, що минулого року «Укргазвидобування» видобуло 19 млрд. 920 млн. кубометрів, а населення спожило 17 млрд. 100 млн. А це означає, що потреби населення можуть бути повністю забезпечені власним українським газом, закупівельна ціна якого 1590 грн. за кубічний метр, тобто у 4,3 рази нижча, ніж щойно озвучені урядом 6879 грн. При цьому собівартість газу вітчизняного видобутку складає 499 гривень.

Тому вважаю, що збільшення ціни на газ на тлі такого балансу є бажанням сподобатися іноземним інвесторам або, не дай Бог, впровадження урядом нової «величезної корупційної схеми, – констатував Михайло Цимбалюк.

 

Коментарі  

 
+1 #4 степан22 08.05.2016 21:43
Є ще політики які думають за народ. побільше б таких!
Цитувати
 
 
+1 #3 oooo 07.05.2016 22:14
Дивно, але Цимбалюк - єдиний хто думає про людей
Цитувати
 
 
+1 #2 1 07.05.2016 21:55
Сміливий політик, який відверто говорить при стан справ в країні, а він дуже плачевний. Впевнений, вміння та досвід М.М. допомогли б вирішити багато проблем
Цитувати
 
 
+1 #1 остап 07.05.2016 21:40
Все вірно. Михайло Михайлович знає та розуміє настрої народу.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.