Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нинішній уряд почав по-новому «допомагати» українському селу.

михайло цимбалюк, фото, біографія,  тернопільський тиждень   Так вважає очільник Львівської «Батьківщини» Михайло Цимбалюк (на фото). Своїми роздумами з приводу останніх заяв високопосадовців політик поділився на власній сторінці у Фейсбук.

 – Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко «потішив» аграріїв заявою, що ціна на газ в Україні не буде зменшуватися, і запропонував мешканцям сіл відмовлятися від газу та розглядати більш дешеві альтернативні варіанти.

 Дешевші альтернативні варіанти? Які? Тут варто пригадати той ентузіазм, коли в 90-х роках в Україні відбувалася газифікація населених пунктів, а влада закликала відмовитися від опалення вугіллям або дровами. Це гра чиновників проти селянина, а як результат – відсутність стабільності в розвитку українського села, – вважає Михайло Цимбалюк.

  – З тим рівнем заробітної плати, зайнятістю населення в сільській місцевості і черговим непідйомним здорожчанням газу українське село ще більше занепаде – ті люди, які там залишилися, будуть активніше виїжджати до міста. А пропозиції влади переходити на альтернативні джерела опалення виглядають смішними, з огляду на те, що грошей для цього ані в мешканців, ані в держави немає.

   Можна очікувати, що наступним кроком уряду, аби остаточно знищити сільське господарство, буде пропозиція від влади жителям міст відмовитися від харчів, вирощених в селі… Камо грядеши, владо?, – ставить риторичне питання голова «Батьківщини» Львівщини.

 

Коментарі  

 
+1 #5 львів 15.05.2016 16:25
Таке враження що влада свідомо працює над знищенням селян... Чомусь більше нікого крім "Батьківщини" це не турбує
Цитувати
 
 
+1 #4 wer 15.05.2016 16:20
Теперішня влада думає тільки про свої кишені. Та дайте вже нарешті можливість працювати професіналам, які знають що робити!
Цитувати
 
 
+1 #3 221 12.05.2016 22:47
Мудро, відверто та правдиво про найболючіше для народу
Цитувати
 
 
+1 #2 Vbrkf 12.05.2016 22:09
Поважаю Цимбалюка за міцність духу та власну думку. Відувається, що він - з народом!
Цитувати
 
 
+1 #1 степан іванович 12.05.2016 22:07
Спасибі за стійку громадянську позицію!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.