Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Повірив у порядність «медового» продавця 60-річний мешканець обласного центру. Тернополянин впустив невідомого до хати, а той, скориставшись довірою, викрав у господаря готівку.

До пенсіонера постукали у двері в неділю близько 17 години. Незнайомець запропонував придбати меду по вигідній ціні. Господаря зацікавила така пропозиція і він впустив продавця до хати. Той, аби вивідати де тернополянин зберігає кошти, попросив, розміняти декілька купюр на дрібні гроші. Господар погодився, заплатив гостю за мед та пішов на кухню знайти  пусту банку щоб віддати тару продавцю. А зловмисник тим часом спритно поцупив 900 гривень зі столу в кімнаті.

Потерпілий закрив за злодієм двері та пішов заховати гроші до сховку. Тоді й побачив, що коробка, де зберігав пенсію порожня. Кинувся телефонувати в поліцію.

За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження. Зловмисника розшукують.

Правоохоронці вкотре нагадують мешканцям краю – не впускайте до хати невідомих! Продавці дешевих товарів, ворожки, працівники соцслужб – здебільшого, саме під таким виглядом до помешкання хочуть потрапити шахраї та злодії.

Якщо непрохані гості вже переступили поріг вашої оселі, намагайтеся не випускати їх з виду, не приставайте на їхні пропозиції, не показуйте, де зберігаєте заощадження та цінні речі.

Будьте пильними, а якщо все ж потрапили у злодійські пастки, негайно телефонуйте 102!

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.