Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна  та Посол Японії в Україні Сіґекі Сумі  відвідали ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», яке працює в с. Байківці Тернопільського району.

Як розповів гостям генеральний директор компанії  Екхарт Бістрам, завод входить до концерну  Sumitomo Electric Bordnetze – провідного світового виробника кабельної продукції для автомобілів. Підприємству вдалося вирости з пілотного виробництва невеликих модулів до потужного заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів Фольксваген Гольф А5, А6, А7, Hybrid, а з 2015 року – розпочалось серійне виробництво в’язок для Ауді А4 В9.

На Тернопільщині провідне підприємство у галузі машинобудування ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» успішно працює з 2006  року,  Як роботодавець підприємство працевлаштувало більше 3,8 тис. осіб. В жовтні 2015 року підприємством завершено реалізацію інвестиційного проекту та розпочато формування в’язок для АУДІ, в результаті - створено 500 нових робочих місць.

 «Тернопільщина відкрита для роботи із усіма інвесторами, які готові працювати у рамках закону та створювати робочі місця для населення краю, - зауважив голова обласної державної адміністрації Степан Барна. - Тернопільщина відкрита для роботи із усіма інвесторами, які готові працювати у рамках закону та створювати робочі місця для населення краю. 11 березня 2016 року керівництвом ТОВ “СЕ Борднетце Україна” та ВАТ “Агромаш” підписано відповідний  договір купівлі.  На першому етапі реалізації інвестиційного проекту на Тернопільщині – впродовж 2016 року) планується будівництво логістично-виробничої та адміністративно-побутових площ і створення 1000 нових робочих місць. Наприкінці 2017 року заплановано завершення реалізації інвестиційного проекту, що дасть змогу збільшити чисельність нових робочих місць до 2000 одиниць. На об’єкті розпочато роботи з реконструкції та будівництва».

Відтак присутні ознайомилися з виробничим процесом підприємства.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.