Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Більшість у Верховній раді України не спроможна проголосувати за антикорупційні закони, бо розуміють, що ті норми в майбутньому можна буде застосувати і до них самих.У цьому переконаний голова Львівської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк

цимбалюк михайло, батьківщина, фото, тернопільський тиждень    – Корупція залишається однією із основних проблем українського суспільства і є головною причиною слабкої економіки нашої країни. Світові експерти наголошують на цій проблемі, бо вже зараз очевидно, що подальшого поступу без боротьби з хабарництвом у нашої країни просто не буде. Нагадаю, що у своїй промові перед парламентарями віце-прем’єр США Джо Байден назвав корупцію «раковою пухлиною України». І, як на мене, він обрав правильних адресатів цієї думки!, – пише на своїй сторінці у Фейсбук очільник «Батьківщини» Львівщини.

   – Попри те, що чи не кожна влада обіцяла боротися з корупцією у всіх ланках, далі слів і поодиноких, здебільшого показових, арештів справа так і не пішла. Ми усі пам’ятаємо, що понад півтора роки тому було підписано низку антикорупційних законів, зокрема і про створення Антикорупційного бюро, але вже зараз можемо констатувати, що за цей час якісної роботи згаданої структури жоден українець так не побачив, – переконаний Михайло Цимбалюк.

– Сьогодні провладна політична сила блокує ухвалення Закону про тимчасові слідчі комісії щодо офшорних скандалів. Очевидно, що саме тому і блокують, що у цьому скандалі фігурують перші особи держави та їхні соратники. Важливо також не забувати про наслідки «роботи» попереднього прем’єр-міністра і його корупційних діянь – депутати повинні підтримати розслідування цієї справи! Лише рішучими діями і справедливими покараннями ми зможемо викорінити корупцію з країни!, – впевнений керівник львівської «Батьківщини». 

Коментарі  

 
0 #6 мпи 26.05.2016 21:56
кіно
Цитувати
 
 
+1 #5 тарас 21.05.2016 11:09
Добре хоч опозиція працює, а то влада тільки кишені набиває
Цитувати
 
 
0 #4 земляк 20.05.2016 23:28
На 100% погоджуюся з Цимбалюком! Будуть вибори то більше нама за кого навіть голосувати - тільки за Михайла. Вірю що зможе ще реалізувати багато добрих справ!
Цитувати
 
 
0 #3 fyyf 20.05.2016 23:17
поважаю Цимбалюка за патріотизм та незламність. Він має талант, мудрість та сміливість працювати на благо країни та людей.
Цитувати
 
 
0 #2 Марія22 20.05.2016 23:10
Підтримую позицію Михайла Михайловича. Влада понаприймала корупційних законів та й працюють на свою кишеню. До народу їм нема діла. Добре що є демократична опозиція, яка не залишить людей в біді
Цитувати
 
 
0 #1 леся43 20.05.2016 22:41
потрібні перевибори. Гнати в шию таку непридатну ВР
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.