Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цього року минає 30 років з часу відкриття у Тернополі першого в Україні Співочого поля. До цієї дати комунальники займуться реконструкцією амфітеатру Співочого поля та проведуть капітальний ремонт у парку «Національного відродження».

- Заплановано проведення капітального ремонту і відновлення роботи  громадського туалету, оновлення зони атракціонів. Крім того відбудеться реконструкція амфітеатру Співочого поля, влаштування велодоріжок і заплановано також провести роботи по освітленню парку, - зазначив міський голова Сергій Надал. – Наразі вже проведено реконструкцію пам`ятника  «Жертвам Чорнобильської трагедії». Решту робіт комунальні служби розпочнуть уже з цього місяця.

Нагадаємо, що перше в Україні Співоче поле, за зразком прибалтійських Співочих амфітеатрів, було збудовано у Тернополі у 1986 році.

Тоді у Тернополі виступили кращі музичні та хорові колективи України, зокрема, хор імені Григорія Верьовки, Черкаський і Полтавський народні хори. Ведучою свята пісні у 1986 році була відома українська дикторка Тамара Стратієнко.

 Щорічно тут проводяться фестивалі, концерти, поблизу на алеях — виставки квітів, свято меду, народних ремесел. Також кожного року 28 серпня на День міста тут нагороджують найкращих тернополян.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.