Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільський нардеп, якого двічі обирали своїм представником мешканці Тернопільщини, але який нічого путнього чи корисного не зробив для своїх виборців зокрема, а для області загалом (хіба ганьбив наш край , встряваючи у бійки і скандали) вирішив попіаритися на мерові … Мелітополя.

І днями на сайтах була розміщна рекламна стаття, як народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» вимагає від МВС та СБУ звернути увагу та порушити кримінальну справу проти одного з міських голів, який веде антиукраїнську діяльність.

«В органах української влади донині перебуває російська агентура, що свідомо знищує державу зсередини. Прикладом є міський голова Мелітополя, що на Запоріжжі, Сергій Мінько. Однак попри його антиукраїнську діяльність, ні СБУ, ні МВС не вживають щодо нього жодних заходів. У зв'язку з цим вимагаю від правоохоронців порушити кримінальну справу проти цієї особи та притягти її до відповідальности». Про 20 травня 2016 року, виступаючи у парламенті, заявив народний депутат України від ВО «Свобода» Михайло Головко.

Свободівець розповів, що до нього звернулася громадськість Мелітополя з приводу сепаратистських поглядів міського керманича та продемонстрував відеозапис за участи Сергія Мінька в антиукраїнських акціях.

«Ця особа підтримувала проросійські акції, свого часу він закликав підписати договір про Митний союз, зараз займає антиукраїнську позицію, перебуваючи на посаді міського керманича українського міста. Неприпустимо, що на дії явного сепаратиста закривають очі МВС і СБУ. Закликаю порушити кримінальну справу щодо цієї особи та притягнути її до відповідальности. У час, коли наші хлопці боронять українську землю ціною власного життя, неприпустимо, аби подібні сепаратисти підривали державу ізсередини», - зазначив Михайло Головко.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.