Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Поява пивного генделика з туалетами на проїзжій частині в самому центрі міста не заважає впливовому нардепу боротися за впливи на силову гілку влади на Тернопільщині. Тим більше, що зусилля поодиноких активістів громадянського суспільства завчасно звернені у бік чергової війни з “вітряками”, пише За Збручем

Наразі два силових відомства – прокуратура та поліція – перебувають на поміркованій віддалі від інтересів тандему Заставного-Барни. Перші особи обох відомств, звичайно, відчувають субординацію і як можуть демонструють повагу до статусу. Однак це не те, що потрібно підприємливому політику. Тому при кожній ліпшій нагоді прокурорсько-міліцейський “човен” розгойдують. Очевидно, в надії, що хтось з нього випаде. Переатестація в міліції чи кримінальне переслідування прокурорських високопосадовців лише привід “перевернути човен”.

Не випадково останнім часом з “придворних” інтернет-джерел поширилася інформація про можливу відставку обласного прокурора Віктора Мартинюка. Не виключено, що тернопільський прокурор потрапить під луценківську публічну чистку рядів прокуратури. З формальної точки зору, домашній арешт заступника та прокурора обласного центру – привід запитати про якість підбору керівником кадрів.
Цілком реально, що Барна, який з Луценком на “ти”, попросить замінити прокурора, про призначення якого керівника області повідомили по телефону. А якщо Барна цього не зробить, то підходящі “струни і ключики” буде шукати Заставний. У екс-мера є неоцінений досвід налагодження стосунків з теперішнім Генпрокурором.

Як і Порошенко в Києві, місцева “камарілья” прагне над усе здобути монополію на владу і силу. Уже не іменем Майдану, і не заради цілей Майдану.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.