Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Теперішній радник міністра МВС України Арсена Авакова, екс-нардеп Михайло Апостол є одним з основних фігурантів скандалу навколо «чорної» бухгалтерії Партії Регіонів, пишуть Тернополяни

Житель села Ласківці Теребовлянського району ще будучи народним депутатом України отримав 1 млн 420 тисяч доларів від фінансиста ПР Євгена Геллера. Це відбулося у 2012 році, про це повідомляє «Українська правда».

Як розповів на прес-конференції нардеп Сергій Лещенко, Партія Регіонів зразка 2012 року мала десятки мільйонів на потреби, які жодним чином ніде офіційно не обліковувалися. В основному, на його думку, ці гроші були вкрадені із Держбюджету завдяки різноманітним тіньовим схемам. Мільйони доларів йшли на оплату голосувань у парламенті так-званих «тушок». Серед основних фігурантів є тодішній тернопільський нардеп по Теребовлянському виборчому окрузі Михайло Апостол від партії «Батьківщина».

Варто зауважити, що без особливих пояснень однопартійці Юлії Тимошенко виключили Михайла Апостола з лав своєї політичної сили. Пізніше він переметнувся до «Народного фронту». Під час Революції Гідності Апостол багато фотографується на фоні барикад. Хоча під-час жодних зіткнень помічений не був.

У 2014 році Михайло Апостол і без скандалу з «чорною бухгалтерією Януковича» отримав гідну відповідь від виборців за своєю діяльність і з тріском програв дострокові парламентські вибори на своєму рідному окрузі.

Зараз Михайло Апостол радник міністра Авакова. Позіціонує себе як борець з агро-холдингами, хоча ці мега-утворення почувають себе комфортно і тільки збільшують свою присутність на ринку. Окрім того, на теренах України діє благодійний фонд «Апостол», яким опікується син Михайла Апостола.

Окрім того, у «чорній бухгалтерії ПР» фігурує ще одне прізвище вихідця з Тернопільщини Андрія Давиденко з «Нашої України», якому той же ж Євген Геллер дав майже 400 тисяч доларів.

 апостол михайло, фото, депутат, скандал, тернопільський тиждень davydenko

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.