Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Переможці конкурсів та олімпіад, спортсмени та талановиті учні сільських шкіл Чортківського району Тернопільщини відвідали Верховну Раду з ознайомчою екскурсією за ініціативи народного депутата України з фракції «Блок Петра Порошенка» Олега Барни.

«В рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей разом з депутатами Тернопільської обласної ради, Чортківського районного відділу освіти ми організували поїздку юнаків та хлопців до парламенту. Ознайомились з діяльністю українського парламенту як найвищого законодавчого органу країни, його історією та принципом роботи Верховної Ради України, пройшлися вестибюлем, коридорами, побували в кулуарах та конференц-залі,  спостерігали за роботою народних депутатів», – розповів Олег Барна.

Він зауважив, що першу половину дня діти були на екскурсії по Києву, гуляли на Михайлівській площі, Майдані Незалежності, побачили Алею Героїв Небесної Сотні на Інститутській, Маріїнський парк, Арку дружби народів.

«Більшість підлітків вперше в житті відвідали столицю та захоплено слухали цікаву екскурсію. Ми повинні сприяти патріотичному вихованню молоді, дітей – цвіту нашої нації, адже від них залежить майбутнє сильної та успішної України!», – наголосив народний депутат Олег Барна.

 олег барна, статті, фото, тернопільський тиждень 

 

Коментарі  

 
+2 #4 tatysho-miskoo 09.06.2016 17:39
1) На жаль, наш - один з найпатріЙотичні ших! - нардеп з «Блоку панамських патріЙотів» навряд чи показав переможцям конкурсів та олімпіад, спортсменам та талановитим учням сільських шкіл Чортківського району, ЯК в дійсності(!) тЄжко працУють наші дупотати (від чого Надія Савченко нещодавно прийшла у невимовний «зАхват»), в тому числі, і ті, що прийшли з ЄвроМайдану. Особливо, в п’ятницю, коли їх ТАМ – не більше 20-30 (як наприклад, в п’ятницю 03.06.2016, коли їх у Верхній Сільраді було – в робочий час! - «аж» …18!!! До речі, самого патріодепа ТОДІ в «гарячому цеху» ТАКОЖ не було.
Цитувати
 
 
+2 #3 tatysho-miskoo 09.06.2016 17:39
2) Що ж до СИСТЕМНОГО патріотичного виховання, то його ані на Заході країни (в меншій мірі), ані на Сході та Півдні (в більшій мірі) – від 1991-го – як не було, так і немає. В нас його замінюють спорадично-хаотично-спонтанні поїздки «східняків» до «західників» на Різдво та Великдень. І КОМУСЬ ТАМ НА «ВЕРХНІХ» Печерських пагорбах і на «НИЖНІХ» провінційних «долинах» здається, що в цьому (в спорадично-хаотично-спонтаннх поїздках) і полягає ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ. Але ж СИСТЕМНЕ – ВІДСУТНЄ! І оці барно-заклики про те, що «ми повинні сприяти патріотичному вихованню молоді, дітей – цвіту нашої нації, адже від них залежить майбутнє сильної та успішної України» ми вже за 25 років так наслухались, що деколи від їхньої інтенсивно-децибельної нав’язливості аж у вухах дзвенить.
Цитувати
 
 
+2 #2 tatysho-miskoo 09.06.2016 17:38
3) Цікаво, а хто ж оті обезличені «МИ»? Можна би вже, нарешті, якось конкретніше та реалістичніше! Є ж конкретні (а не ім’ярек!) спеціально навчені люди у міністерствах, департаментах, управліннях освіти та культури, які за ІБД і використання (яке частенько «ідентифікують» як зловживання) статусних посад отримують конкретне «лаве» і «зліва», і «справа»! Несть їм числа. Бюджет просто «здихає» від перенасиченості ними. Про ці заклики (БЕЗ РЕАЛЬНОЇ ВИХОВНОЇ РОБОТИ) ми знаємо з підручників, історичних документів та худ. літератури про часи Центральної Ради та УНР і чуємо їх також ВСЮДИ і зараз. БЕЗ СИСТЕМНОЇ РОБОТИ в ШКОЛІ жоден барна чи супербарна не змінить ситуацію. Спочатку БАЖАНО хоча б ЦЕ ЗРОЗУМІТИ і ЗМУСИТИ ВІДПОВІДНИХ ЧИНОВНИКІВ БУТИ ВІДПОВІДАЛЬНИМИ і ПОЧАТИ ПРАЦЮВАТИ.
Цитувати
 
 
+1 #1 tatysho-miskoo 09.06.2016 17:38
4) А всі оці «наїзди» з провінції до стольного граду, як і згадані поїздки школярів з ДонБасу на «перевиховання» на Захід мають і мали (почались вони, хто забув, ще на початку 1990-х) майже нульовий ефект для ВИХОВАННЯ і стовідсотковий - для піару будь-якого барнодепа. Якби від них БУВ ефект, то на ДонБасі, радше всього, не було б «повстання гнаних і голодних» ватників, бандюків і місцевої постсовкової мафії. І ще багато чого іншого НЕбажаного для НАШОЇ країни НЕ було. Але ... До влади приходять, переважно, клептомани, пофігісти і патріЙоти-популісти.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.