Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомляє офіційний сайт Тернопільської міської ради, 14 червня у Тернополі відбудеться ряд заходів з нагоди вшанування 125-річниці з дня народження полковника Армії УНР, коменданта УВО, голови Приводу українських націоналістів та першого голови ОУН Євгена Коновальця.

Урочисті розпочнуться 14 червня о 17.30 год. в Українському домі «Перемога». У програмі передбачена історія полку «АЗОВ», показ фільму «Брат за брата» Руслана Ганущака.

Також о 19.00 год. відбудеться урочисте відкриття пам’ятного знаку Євгену Коновальцю на однойменній вулиці на Східному масиві.

А от на сайті обласної державної адміністрації повідомляють, що згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації Степана Барни, у зв’язку із загибеллю командира мінометної батареї військової частини В 2950, старшого офіцера відділення комплектування Кременецького об'єднаного міського військового комісаріату Бориса Макаревича, жителя с. Білокриниця,  під час виконання завдань у зоні проведення АТО,  14 червня оголошено Днем жалоби  у Тернопільській області.

На знак скорботи за загиблим у День жалоби буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території області.

Також на Тернопільщині доручено відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань та внесено відповідні зміни до програм теле- та радіопередач Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.