Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ТТ стало відомо з власних джерел, в одного з піарників міського голови Тернополя, екс-депутата міської ради, в Одесі потонула дочка. Також загинув хлопчина з 24 школи і заступник директора цього навчального закладу, які поїхали на музичний фестиваль.

А ще втопився чоловік, який кинувся в море рятувати тернополян …

Ми висловлюємо щире співчуття рідним і друзям загиблих…

Згодом цю інформацію підтвердили офіційні служби, в тому числі й міська рада Тернополя:

"Сьогодні у селищі Затока під Одесою сталася жахлива трагедія – під час шторму у морі потонуло четверо людей. 

Серед загиблих були троє тернополян - учениця 8-го класу, учень 9-го класу школи №24, а також заступник директора з виховної роботи цього навчального закладу. Учні школи приїхали із художнім керівником до Одеси, щоб взяти участь у музичному фестивалі.

Вчитель пожертвував власним життям, щоб врятувати життя дитини.

Висловлюю щирі співчуття родинам, близьким та друзям загиблих. Я особисто знав загиблих, батьки однієї дівчинки є моїми особистими друзями.

Міська рада Тернополя робить все можливо для транспортування тіл та організації поховань.

Також буде надана вся необхідна психологічна допомога врятованим дітям та свідкам, адже трагедія сталася на очах майже всіх учасників танцювальних та музичних гуртів з Тернополя, які приїхали в Одесу на конкурс.

Шановні батьки, родичі, друзі. Це трагедія для всього Тернополя. Тернопіль сьогодні у жалобі. Це непоправна втрата для майбутнього міста та країни, адже страшний випадок забрав життя найкращих - творчих, енергійних, активних людей, які ще повинні були жити та здобувати славу, будувати своє життя.

Висловлюємо співчуття рідним, усім друзям та знайомими!

Сумуємо та молимось разом з Вами!

Вічна пам’ять!

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.