Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Чорткові – скандал. Відомий в районі підприємець Ігор Мізерота захопив заручників. Цей бізнесмен більше відомий скандалами. Попри різну діяльність, він займався і розведенням риби на продаж. Для чого в кількох селах району орендував ставки. З приводу цього виникали конфлікти і навіть доходило до судів, адже пан Мізерота самовільно спускав воду на ставах в нерестовий період, чим завдавав збитків державі на сотні тисяч гривень. Має Ігор Мізерота, який до речі, у 2010 році став депутатом Чортківської райради від ВО «Свобода», стосунок і до будівельної галузі. Саме через це він і «вляпався» в кримінальну історію 24 червня.

Ось офіційна інформація.

Надзвичайна ситуація трапилася в Чорткові. Там місцевий мешканець близько 12:00 взяв у заручники жителя району. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та група швидкого реагування.

За попередньою інформацією, розповідає Олександр Богомол, начальник ГУНПв Тернопільській області, два підприємці районного центру ведуть війну за територію з будівлею. Справа дійшла до суду, який мав саме сьогодні, у п'ятницю, 24 червня, визначити право власності.

Проте один з бізнесменів не дочекавшись рішення Феміди, взяв власну рушницю та прийшов на територію. Там саме робітники демонтовували будівлю. Озброєний чоловік усіх вигнав звідти, залишивши у заручниках чотирьох жителів Чортківського району. Трьох з них він відпустив згодом, а одного залишив біля себе.

На місце події виїхав начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Одна з вимог місцевого підприємця - це приїзд журналістів та високопосадовцівз області.  Коли вона була виконана, то він заявив про свою позицію телевізійникам, вистрілив 2 рази у повітря і лише після цього віддав зброю заручнику. Бізнесмена затримали правоохоронці. 

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 147ККУ - захоплення заручників. Триває слідство.

Коментарі  

 
-2 #1 Степан Березовий 25.06.2016 10:20
Стаття 151-1 КК України визначає наклеп як навмисне поширення явно недостовірних відомостей, що ганьблять честь і гідність іншої особи.

Такі дії караються штрафом до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 200 годин, або виправними роботами на строк до 1 року. Якщо така інформація публічно демонструється в засобах масової інформації або в мережі Інтернет, або особа вчиняє цей злочин повторно, розмір штрафу становитиме від 50 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а громадські роботи – від 150 до 240 годин. Якщо суб’єкт поєднує наклеп з обвинуваченням у вчиненні тяжкого чи особливо тяжкого злочину, йому загрожують виправні роботи на строк від одного до двох років або обмеження волі на строк до двох років.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.